Etusivu > Uutiset > 2015 > 06 > Kulttuuri- ja retkeilypäivät kokoaa eläkeläisjoukon Poriin

Kulttuuri- ja retkeilypäivät kokoaa eläkeläisjoukon Poriin

(02.06.2015 16:12 Saija Laaksovirta / päivitetty 02.06.2015 16:12)

Eläkeläiset ry:n kulttuuri- ja retkeilypäivät järjestetään 9.-11.6.2015.

Noin 1300 eläkeläistä ympäri Suomen kokoontuu kesäkuussa Poriin Suomen suurimpiin kuuluvan eläkeläisjärjestön tapahtumaan.

Kulttuuri- ja retkeilypäivät käynnistyvät tiistaina kello 10. Tapahtumapaikkoina ovat Herralahden koulu, Kuninkaanhaan koulu ja Porin urheilutalo. Tapahtuma näkyy myös kaupungissa, muun muassa kävelykadulla ja Eetunaukion lavalla.

Avajaispäivän ohjelmaan kuuluu myös Helsingistä Poriin kävelleen eläkeläisten Kävelypässit-ryhmän vastaanottaminen Koivulan urheilukentän luona. Kävelypässit saapuvat paikalle tiistaina kello 13.

Kaikki kulttuuri- ja liikuntaohjelma on eläkeläisten itsensä tuottamaa. Tietopajoissa käsitellään tärkeitä ja ajankohtaisia aiheita, kuten eläkeremonttia, ikääntyvien arkista elämänhallintaa sekä monikulttuurisuustyötä. Tapahtuma keskittyy eläkeläisten iloiseen yhdessä olemiseen sekä terveysliikunnan, kulttuuriharrastusten ja -taitojen esilletuomiseen.

Tapahtuman päätöstilaisuus pidetään torstaina 11.6. kello 10.45 alkaen Eetunaukiolla Itäpuistossa.

Lisätietoja Eläkeläiset ry:stä sekä Porin kulttuuri- ja retkeilypäivistä sekä ohjelmasta löytyy osoitteesta www.elakelaiset.fi.


Hakusana