Etusivu > Uutiset > 2015 > 06 > Liikunnan iloa SuomiAreenalla

Liikunnan iloa SuomiAreenalla

(12.06.2015 12:57 Marleena Lammikko / päivitetty 15.06.2015 09:17)

Keskustelujen lisäksi SuomiAreenalla järjestetään erilaisia liikuntatapahtumia pitkin viikkoa.

SuomiAreenan aamut alkavat aamujumpilla. Keskiviikosta perjantaihin päivä aloitetaan kauniissa maisemissa Puuvilla puistossa kehoa herätelleen. Jumpat alkavat päivittäin kello 9.00.

Keskiviikkona verrytellään kahvakuulan kanssa Porihallin ohjaajien kanssa. Mukaan voi ottaa oman kahvakuulan, mutta paikan päältäkin löytyy kuulia. Torstaina Tmi Dance & Fitness Good Joyn Tiina Kudjoi tanssittaa jumppaajia zumban tahdissa. Perjantaina Porihallin ohjaajat vetävät Muokkaus-tunnin.

– Jumpat on tarkoitettu kaikille. Niiden on tarkoitus olla pieniä mukavia aamuherättelyjä. Jalassa olisi hyvä olla liikkumiseen sopivat kengät, muuta et tarvitse mukaasi. Kannattaa tulla kokeilemaan uusiakin lajeja, jos et niitä aiemmin ole testannut, toivottaa Kudjoi.

Tiistaina 14.7. Kalafornian kentällä järjestetään Golfin hyväntekeväisyysturnaus ja MTV Tennis Invitational Porin Stadionilla, jossa suomalainen yritysjohto ja poliittiset päättäjät kohtaavat tenniskentällä. Mukana pelaamassa ovat muun muassa Heikki Rotko, Jan Vapaavuori ja Emma Laine. Illalla Porin Pesäkarhut kohtaavat Rauman Lukon Raha ratkaisee – keiden lapsilla on varaa harrastaa/urheilla-keskustelun päätyttyä kello 18 Porin pesäpallostadionilla. Otteluun on vapaa pääsy.

kuva Kuva: SuomiAreena
Torstai on urheilua täynnä

Olympiakomitea ja Paralympiakomitea järjestävät lasten olympialaiset torstaina 16.7. kello 10–13.15 Stadionilla ja tekonurmella. Paikalla on urheilijavieraita ja luvassa on monipuolista perheliikuntaa, olympialaistunnelmaa ja lajikokeilupisteitä.

Herralahden kentällä naiskansanedustajat ja yrittäjänaiset pelaavat lentopalloa vastakkain 13.15–14.00. Eduskunnan ja Zoomin joukkueet ottavat mittaa toisistaan jalkapalloturnauksessa heti naisten lentopallo-ottelun jälkeen14.20–15.30. Kentällä nähdään muun muassa Antti Kaikkonen, Carl Haglund ja Petteri Ahomaa.

Päivän kruunaa ensimmäistä kertaa järjestettävä SuomiAreena-ravitapahtuma. Tapahtumassa kuullaan huippuraviohjastajien keskustelua, nähdään valjastus- ja kengitysnäytös sekä tietenkin päästään seuraamaan SuomiAreena-raveja.


Hakusana