Etusivu > Uutiset > 2015 > 06 > Vastuullisen terassijuhlijan kampanja haastaa hyvään käytökseen

Vastuullisen terassijuhlijan kampanja haastaa hyvään käytökseen

(22.06.2015 12:15 Marleena Lammikko / päivitetty 22.06.2015 12:15)

Vastuulliseen terassijuhlintaan kannustava kampanja käynnistyy tänään Porissa. Kampanjalla halutaan tuoda ilmi, että Porissa on elämää juhannuksen ja jazzien välissä sekä muistuttaa hyvistä käytössäännöistä terasseilla.

– Loma-aikoina päihteidenkäyttö lisääntyy ja alkoholia nautitaan runsaasti valvomattomissa olosuhteissa. Terassikampanjalla houkutellaan ihmisiä ajoissa liikkeelle, muiden ihmisten pariin, maistelemaan alkoholittomia vaihtoehtoja tai kokeilemaan kohtuudella raikkaita kesäjuomia, viihtymään hyvässä seurassa ja viettämään onnistuneita iltoja, ehkäisevä päihde- ja mielenterveystyön koordinaattori Sari Ilvonen Porin perusturvakeskuksesta kertoo.

Kampanjan toteutuksesta vastaa ehkäisevän päihdetyön Pakka-toiminta yhteistyössä keskusta-alueen anniskeluravintoloiden kanssa. Siihen voi osallistua asioimalla kampanjassa mukana olevissa paikoissa 22.6–12.7 välisenä aikana ennen kello 22 ja keräämällä viisi merkintää kampanjakorttiin.

– Merkinnän saadakseen ei tarvitse ostaa alkoholituotteita, Ilvonen huomauttaa.

SuomiAreenan kansalaistorin Pakka-teltalle (numero 22) 15.–17. heinäkuuta palautetut ja merkinnöillä varustetut kortit osallistuvat ravintoloiden lahjoittamien tuote- ja lippupalkintojen arvontaan. Kampanjassa mukana ovat Barco, Kirjakauppa, Anton, Beerhunters, Amarillo, Winston, Elba, Mitte, Cafe Europa, Petras Cafe, Ice Cream House, Soma, Space Bowling, Rattis, Havana ja Torero. Arvonta suoritetaan Pori Jazzien jälkeen.

Lisätietoja kampanjasta saa mukana olevista ravintoloista sekä Pakka-hankkeen nettisivuilta.


Hakusana