Etusivu > Uutiset > 2015 > 07 > Huippuhetkiä SuomiAreena Specialissa

Huippuhetkiä SuomiAreena Specialissa

(10.07.2015 08:00 Saija Laaksovirta / päivitetty 10.07.2015 08:00)

Kiinnostavia vieraita, monipuolisia keskusteluja ja päivän kohokohtia.

SuomiAreena Special -ohjelmaa lähetetään suorana maanantaista perjantaihin kello 19.30–21.00 Eetunaukiolta. Liveyleisö on tervetullut seuraamaan tilaisuuksia joka ilta. SuomiAreenan vuoden teema, opetus ja kulttuuri näkyvät ohjelmassa.

SuomiAreena Specialia juontaa koko viikon ajan Ripsa Koskinen-Papunen. Maanantaista keskiviikkoon hänen juontajaparinaan nähdään Peter Nyman. Torstaina ja perjantaina ohjelmat hänen kanssaan juontaa Heikki Piuhola.

Keskusteluiden lomassa nähdään inserttejä päivän tapahtumista, sekä tartutaan myös ajankohtaisiin uutisiin. Vierailijoita ja puitavia aiheita riittää joka päivälle.

– Vieraiksi on valittu henkilöitä, joilla on kiinnostavaa sanottavaa ja asiantuntemusta. He ovat erilaisia, ja tuovat tuoreita näkökulmia keskusteluun. Luvassa on varmasti myös eriäviä mielipiteitä, mutta hyvässä hengessä totta kai, kertoo MTV:n tuottaja Hanna Takala.

Maanantaina keskustellaan esimerkiksi seksuaalirikosten tuomioista, vanhusten hoidosta, sekä koulun ja kodin yhteistyöstä. Vieraina nähdään muun muassa rikosoikeuden professori Jussi Tapani, kansanedustaja Li Andersson, Maria Ohisalo sekä Ville Turkka. Myös Sipe Santapukki vierailee ohjelmassa.

kuva Kuva: Antero Saari/SuomiAreena
Suomen talous, uhkakuvat sekä soten haasteet puhuttavat tiistaina. Ohjelman aikana kommentoimassa nähdään muun muassa Carl Haglund, Paavo Arhinmäki, Jani Toivola sekä kuullaan Waltteri Torikan kuulumisia.

Keskiviikkona tentattavana on opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen. Ohjelman aikana pohditaan Suomen rakastettuja viihdehahmoja, sekä mietitään turvallisuuden merkitystä Suomelle. Vieraina nähdään muun muassa Päivi Räsänen, Jyri Häkämies ja Lauri Lyly sekä Duudsoneista tuttu HP Parviainen. Mukaan mahtuu myös Mikko Alatalo ja poliittisen laulun lunnaat.

Verot ja talous nousevat pinnalle torstaina. Myös lapset ja liikunta kiinnostavat. Vieraina torstain lähetyksessä nähdään muun muassa Antti Rinne, Heidi Hautala, Kalle Palander ja Joonas Nordman. Myös Ismo Alanko esittäytyy.

Perjantain lähetyksen kruunaa Tarja Halonen, keskustelua käydään muun muassa Suomen maineesta maailmalla. Maailmanpolitiikka ja lastenhoidon järjestäminen ovat myös osa päivän ohjelmaa. Studiossa nähdään Mika Aaltola, Ville Niinistö ja Laura Huhtasaari. Haastattelupätkiä kuullaan myös Martti Ahtisaaren sekä Jenni Haukion näkökulmista. SuomiAreenan parhaita paloja tarjoillaan ohjelman loppupuolella.

– Suomessa ja maailmalla tapahtuu, joten päivän polttaviin ja ajankohtaisiin aiheisiin tartutaan. SuomiAreena Special on siihen ainutlaatuinen tilaisuus, vinkkaa Takala.


Hakusana