Etusivu > Uutiset > 2015 > 07 > Keskiviikkona SuomiAreenalla

Keskiviikkona SuomiAreenalla

(15.07.2015 08:00 Saija Laaksovirta / päivitetty 15.07.2015 08:39)

Aamu alkaa jumpalla ja päättyy konserttiin Keski-Porin kirkossa.

Areenan aamujumppa liikuttaa yleisöä kahvakuulailun merkeissä Puuvillan puistossa kello 9-9.30. Päivän aikana tutustutaan taiteeseen ja Eetunaukion lavalla Eläkeuudistuksen kyselytunnilla mukana ovat myös juontaja, toimittaja Anna Perho, sekä juontaja, muusikko Mikko Kuustonen.

Opiskelu ja oppiminen ovat selkeitä teemoja keskiviikon keskusteluissa. Ennen puoltapäivää kauppakeskus BePopissa käydään keskustelu aiheesta Me korkeakouluja vai korkeakoulut meitä varten? Keskustelussa mukana ovat muun muassa professori Otto Toivanen KU Leuven, Jouko Jokinen, Aamulehden vastaava päätoimittaja sekä Jari Multisilta, Porin yliopistokeskuksen johtaja.

Porin kirjastossa järjestetään tilaisuus Miten minusta tuli kirjailija? Keskustelemassa ovat muun muassa tunnetut kirjailijat Matti Rönkä ja Eppu Nuotio.

Soul Kitchen -telttaravintolassa puidaan festivaalien tulevaisuutta ja Raatihuoneen puistossa käydään MTV:n suuri viihde- ja draamakeskustelu. Mukana ovat muun muassa näyttelijä Pirkka-Pekka Petelius, Radio Helsingin päätoimittaja Maria Veitola, HP Parviainen Duudsoneista, sekä televisiostakin tuttu juontaja, toimittaja Ripsa Koskinen-Papunen MTV:ltä.

kuva Kuva: SuomiAreena
Iltaa kohden viihdyttävä ohjelma jatkuu, sillä kello 18.15–19.30 seurataan DNA:n BumtsiBum!-showta Raatihuoneen puistossa. Shown juontaa Marco Bjurström, ja esiintymässä nähdään Virve Rosti, Diandra, Veeti Kallio ja Visa Luttinen.

Päivän päätteeksi Keski-Porin kirkossa musisoi Timo Lassy & Higher Ground.

Myös kansalaistori aukeaa torin ja kävelykadun ympäristöön. Järjestö- ja organisaatiotahot kertovat toiminnastaan omilla telttapisteillään. Kansalaistori on avoinna 15.7.-17.7.

Katso koko ohjelma osoitteessa suomiareena.fi/ohjelma


Hakusana