Etusivu > Uutiset > 2015 > 07 > SuomiAreenan jatkosopimus allekirjoitettiin

SuomiAreenan jatkosopimus allekirjoitettiin

(16.07.2015 12:56 Anna Kyhä-Mantere / päivitetty 16.07.2015 13:23 Marleena Lammikko)

Porin kaupunki ja MTV Oy ovat sopineet SuomiAreenan järjestämisestä yhteistyönä vuosina 2018-2020. Näin ollen SuomiAreena -tapahtuma nähdään jatkossakin Porissa ja lähiseudulla heinäkuisin.

– Tapahtuma on merkittävä osa Porin vilkasta tapahtumakesää ja sopimuksen allekirjoittaminen sinetöi SuomiAreenan jatkumisen Porissa. On upeaa saada olla järjestämässä näin hienossa nosteessa olevaa tapahtumaa, sanoo Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen.

Myös MTV:n puolella iloitaan tapahtuman jatkumisesta Porissa.

– Olemme todella mielissämme jatkosopimuksesta. Samalla odotusarvot ovat tämänvuotisten kävijämäärien perusteella korkealla, MTV:n uutis- ja ajankohtaisohjelmien vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila toteaa.

Parhaillaan käynnissä oleva SuomiAreena on jo rikkonut kaikki yleisöennätyksensä. Torstaihin mennessä keskusteluita oli käynyt seuraamassa yli 33 000 kävijää. Viime vuonna SuomiAreenaan osallistui noin 30 000 kävijää.

– Tämähän on myös osoitus siitä, että avoimelle keskustelulle ja tämänkaltaiselle cityfestarille on selkeästi kysyntää, Ylä-Anttila sanoo.


kuva MTV:n toimitusjohtaja Jari Koskinen ja Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen allekirjoittivat SuomiAreenan jatkosopimuksen vuosille 2018-2020. Kuva: Siina Repo

Hakusana