Etusivu > Uutiset > 2015 > 07 > SuomiAreenan tunnelmointi alkaa ulkopaikkakunnilla

SuomiAreenan tunnelmointi alkaa ulkopaikkakunnilla

(09.07.2015 09:30 Saija Laaksovirta / päivitetty 09.07.2015 09:30)

Tulevana lauantaina SuomiAreena polkaistaan käyntiin. Sunnuntaina luvassa musisointia Porissa.

Lauantaina 11.7. keskusteluja käydään Tampereella, Kankaanpäässä ja Siikaisissa.

Tammelan torilla keskustellaan aiheesta Mihin uusi hallitus vie Suomen liikennepolitiikkaa? Panelisteina ovat muun muassa Onnibussin toimitusjohtaja Pekka Möttö, Aamulehden vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen, sekä päätoimittaja Jorma Pokkinen.

Taide ja kulttuuri alueiden vahvuutena puhuttavat Kankaanpään torilla, kun keskustelemassa ovat muun muassa Helsingin Sanomien kuvataidekriitikko Veikko Halmetoja ja performanssitaiteilija, SAMKin opettaja Aapo Korkeaoja.

SuomiAreena vierailee myös Siikaisissa Kotiseutumuseon pihassa. Yrittäjyys on tapetilla ja keskustelu käydään teemalla Voiko/saako maalla asua ja yrittää? Professori Hannu Katajamäki Vaasan yliopistosta, senior advisor Jyrki Kangas Porista, kansanedustaja Kristiina Salonen (sd.) Raumalta ja maaseutuyrittäjä Hannu Uusihonko Honkajoelta puivat aihetta pienten kuntien ja maaseutuasumisen näkökulmista. Yleisön joukossa keskustelua kommentoimassa kuullaan muun muassa Siikaisten ”maallemuuttaja” Lea Järviluomaa.

Porissa musisoidaan kamarimusiikin tahtiin sunnuntaina 12.7., kun Kamarimusiikki esittäytyy Porin teatterissa kello 16.00–17.00. Tilaisuuden järjestävät Enesco-kvartetti ja Kuhmon kamarimusiikkijuhlat.

Katso tarkemmat tiedot tilaisuuksista ja aikatauluista osoitteessa suomiareena.fi/ohjelma

kuva Kuva: Jan Blomberg


Hakusana