Etusivu > Uutiset > 2015 > 07 > Perjantai kruunaa SuomiAreenan

Perjantai kruunaa SuomiAreenan

(17.07.2015 08:00 Marleena Lammikko / päivitetty 17.07.2015 08:00)

Aamuvirkuille on tarjolla Porihalli Sport Clubin ohjaama muokkaustunti Puuvillan puiston vehreässä ympäristöössä kello 9-9.30. Mukaasi tarvitset vain liikunnalliset vaatteet ja reippaan asenteen.

Puuvillan kauppakeskuksessa puhuttaa varhaiskasvatus Pisassa vai Pissassa – varhaiskasvatuksella Suomen talous vaipoista vapaaksi!-keskustelussa kello 10.30-11.45. Keskustelemassa ovat kansanedustaja Laura Huhtasaari (ps), Lastentarhaopettajaliiton puheenjohtaja Anitta Pakkanen, vihreiden kansanedustaja Emma Kari sekä sosiaalidemokraattien kansanedustaja Joona Räsänen.

Samaan aikaan Raatihuoneen puiston Purje-lavalla Hjallis Harkimo tenttaa Voimaosakeyhtiö SF:n toimitusjohtajaa Elina Engmania sekä Energiateollisuus ry:n toimitusjohtajaa Juha Naukkarista elämästä ja energiasta.

Jenni Haukio juontaa keskustelun Räppiä ja runoutta – äidinkielellä! Jazzkadun lavalla kello 14-14.45. Keskustelussa kuullaan niin runoja kuin räppiäkin. Tapani Kinnunen lausuu runoja, kun taas Ailu Valle sekä Jesse Piisinen vastaavat räppäämisestä.

Presidentti Martti Ahtisaaren voi bongata Purje-lavalta kello 14-15.15. Ahtisaari on mukana keskustelussa Urheiludiplomatian ja politiikan välineenä – onko urheilusta rauhantekijäksi? Mukana ovat myös kokoomuksen kansanedustaja Ilkka Kanerva, Suomen olympiakomitean varapuheenjohtaja Susanna Rahkamo sekä Coca-Cola Suomen viestintä- ja yhteiskuntasuhteista vastaava Thea Natri. Keskustelun juontaa Arto Nyberg.

Vuoden 2015 SuomiAreenan päättää Vesa Haltsosen ja Teemu Niemelän luotsaama Leevi and the Leavingsin lauluhetki Eetunaukion lavalla kello 15.30-16.15. Tapahtumassa on luvassa runsaasti yhteislauluja.

Katso koko perjantain ohjelma täältä.

kuva Kuva: SuomiAreena


Hakusana