Etusivu > Uutiset > 2015 > 07 > SuomiAreena valtaa tv:n

SuomiAreena valtaa tv:n

(03.07.2015 10:15 Saija Laaksovirta / päivitetty 08.07.2015 15:30 Marleena Lammikko)

Myös niillä, jotka eivät pääse paikan päälle kuuntelemaan SuomiAreenan keskusteluja on mahdollisuus osallistua tapahtumaan tv:n ja radion kautta.

Tänä vuonna keskusteluja voi seurata ensi kertaa SuomiAreena tv-kanavan kautta. Huomenta Suomi lähetetään suorana jälleen kerran Eetunaukiolta koko viikon ajan.

kuva Kuva: Lotta Niemi/SuomiAreena

SuomiAreena -kanava välittää Porissa käytävät keskustelut lähes maanlaajuisessa antenniverkossa sekä noin 600 000 DNA:n kaapeliasiakkaalle. DNA:n kaapeliverkossa SuomiAreenaTV löytyy kanavapaikalta 265 ja antenniverkosta paikalta 41.

Idea kanavasta syntyi Eetunaukiolla viime vuoden SuomiAreenan aikana, kun DNA:n kuluttajaliiketoiminnan johtaja Pekka Väisänen ja MTV Uutisten toimituspäällikkö Jussi Eronen keskustelivat siitä, miten voitaisiin mahdollistaa kaikkien suomalaisten osallistuminen tapahtumaan.

– Kanava on otettu myönteisesti vastaan. Päädyimme luomaan SuomiAreenalle oman tv-kanavan, koska näin tapahtuman keskusteluja on mahdollista seurata MTV:n Katsomon lisäksi myös televisiosta,, kertoo MTV uutisten vastaava tuottaja Asta Kujala.

SuomiAreenaTV lähettää ohjelmaa aamusta iltaan, kello 7-22.20 välisenä aikana. Kanavalla nähdään niin koosteita päivällä käydyistä keskusteluista kuin myös suoraa lähetystä. Odotetuin ohjelma lienee DNA:n Bumtsi Bum!-show. Marco Bjurström juontaa tuttuun tapaan show’n, jossa ovat mukana Diandra, Virve Rosti, Veeti Kallio sekä Visa Luttinen. Paikalla ovat lisäksi Esa Nieminen ja Tuomas ”Tumppu” Kesälä.

Voit tutustua SuomiAreenaTV:n alustavaan ohjelmakarttaan täällä.

Huomenta Suomi ja Studio55.fi muuttavat tänäkin vuonna SuomiAreena -viikon ajaksi Poriin. MTV3 ja SuomiAreenaTV lähettävät Huomenta Suomea joka arkiaamu 13.–17.7. kello 7-9.30. Myös Radion Nova on paikan päällä ja lähettää ohjelmaa SuomiAreenan tunnelmista.


Hakusana