Etusivu > Uutiset > 2015 > 07 > Torstaina SuomiAreenalla tapahtuu

Torstaina SuomiAreenalla tapahtuu

(10.07.2015 15:04 Marleena Lammikko / päivitetty 16.07.2015 11:52 Anna Kyhä-Mantere)

Lasten olympialaisia vietetään Porin stadionin tekonurmikentällä kello 10–13.15. Paikan päällä on urheilijavieraita ja lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia lajeja. Tapahtumassa olympiatunnelma on taattu!

Vihreiden Vihreä tunti järjestetään Purje-lavalla kello 14-15. Tilaisuudessa oppositiojohtaja Ville Niinistö pitää linjapuheensa, kansanedustaja Emma Kari kertoo #ClimateMoment -ilmastokampanjasta ja Heidi Hautala puhuu globaalista vastuusta.

Herralahden kentällä hikoillaan, kun yrittäjänaiset ja naiskansanedustajat ottavat mittaa toisistaan lentopallo-ottelussa kello 13.15–14. Kello 14.20 alkaa Eduskunnan, Zoomin ja Olli Rehn All Starsin jalkapalloturnaus. Pelaamassa ovat muun muassa Carl Haglund ja Petteri Ahomaa.

Eetunaukion lavalla Akava järjestää keskustelun Hyvät ja huonot uutiset koulunpenkiltä kello 14-15.15. Keskustelussa ovat mukana esimerkiksi Duudsonien HP Parviainen, Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder sekä Omnia-ammattiopiston toimialajohtaja Merja Jansson.

Tämän päivän suomalaista muotia esitellään Purje-lavalla kello 15.45. Muotinäytöksessä malleina toimivat kutsuvierasmallit, kansanedustajat, päättäjät sekä vaikuttajat. Mielenkiintoisen show’n juontaa muotivaikuttaja ja Radio Helsingin päätoimittaja Maria Veitola.

Torstain koko ohjelman löydät täältä.

kuva Kuva: SuomiAreenaHakusana