Etusivu > Uutiset > 2015 > 08 > Bussien Happy Days -kampanjaa jatketaan vuoden loppuun

Bussien Happy Days -kampanjaa jatketaan vuoden loppuun

(28.08.2015 09:29 Siina Repo / päivitetty 28.08.2015 09:29)

Kesän paikallisliikenteen kampanja Happy Days saa jatkoa vuoden loppuun saakka, sillä kampanja sai asiakkailta ja myynnistä hyvää palautetta.

Kampanjassa myydään 10 matkan sarjakorttia 20 euron tarjoushintaan. Kymppikortin hinta on voimassa matkan pituudesta riippumatta ja kortti on voimassa 90 päivää ensileimauksesta. Matkoihin sisältyy 120 minuutin vaihto-oikeus. Kortilla on kulkuoikeus Porin ja Ulvilan kaupungin alueilla Porin Linjojen, Lyttylän Liikenteen, Sundellin ja Satakunnan Liikenteen busseissa. Kortilla voi maksaa samalla kertaa useamman henkilön.

Korttia myydään porilaisille ja ulvilalaisille ja älykortin ensimyynti tapahtuu aina Porin Linjojen lipunmyyntipisteessä Porinassa osoitteessa Yrjönkatu 6 B. Tällöin kortista peritään 7 euron pantti. Tarjoushintaista Kymppikorttia voi ladata aiemmin ostettuihin älykortteihin myös Porin Linjojen valtuuttamissa latauspisteissä, joista uusimpana aloitti elokuun alussa Lavian Sale.

Joukkoliikenteen vakituisille käyttäjille edullisimpia ovat jatkossakin kausikortit ja osa sarjalipuista, joiden myynti ja lataus jatkuu normaaliin tapaan.


Hakusana