Etusivu > Uutiset > 2015 > 08 > Käviksen jatkot avaa Käviksen syyskauden

Käviksen jatkot avaa Käviksen syyskauden

(19.08.2015 11:56 Marleena Lammikko / päivitetty 20.08.2015 12:04)

Ensimmäisiä Käviksen jatkoja vietetään perjantaina 4.9. Useat alueen liikkeet ovat auki kello 21 asti, jolloin liikkeissä ja kaduilla on omia tempauksia, tarjouksia ja ohjelmia.

- Yrittäjät ovat lähteneet tapahtuman toteutukseen aktiivisesti mukaan. Kymmenittäin liikkeitä on auki ja toteuttamassa tempauksia ja

ohjelmaa. Yhteistyöllä saamme Käviksen syyskauden vauhdikkaasti avatuksi, kiittelee Käviksen toiminnanjohtaja Kirsi Sainio-Lehtimäki.

Jokainen halukas voi tapahtuman aikana järjestää oman esityksen joko spontaanisti tai ilmoittamalla siitä etukäteen sahköpostitse, kirsi@kavis.fi

- Toivon Kävis jatkojen saavan ihmiset ostoksille ja iltaa viettämään. Odottaa sopii, että väkeä on runsaasti liikkeellä huomioon ottaen samaan aikaan käynnissä olevat Silakkamarkkinat ja Lainsuojattomat -teatterifestivaalin, pohtii Porin Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Jari Taimi.

Tarkemmat tapahtumatiedot julkaistaan keskiviikkona 26.8. Satakunnan Viikossa Kävis -liitteessä sekä Käviksen Facebookissa. Tapahtuman järjestää Satakunnan Viikko osana Kävis-toimintaa yhdessä Porin Yrittäjät ry:n kanssa.

kuva


Hakusana