Etusivu > Uutiset > 2015 > 08 > Pelimanneja ja käsitöitä Pori Folkissa

Pelimanneja ja käsitöitä Pori Folkissa

(17.08.2015 11:17 Jani Kivi / päivitetty 18.08.2015 08:54 Marleena Lammikko)

Aiemmin festivaalina toteutettu Pori Folk saa tänä vuonna jatkoa yksipäiväisenä tapahtumana. Folk-lauantai järjestetään 22. elokuuta Rakennuskulttuuritalo Toivon ja Korsmanin talon sisä- ja ulkotiloissa kello 10-18.30.

Pori Folkin ohjelmaan kuuluvat perinteiset pelimannisoitot ja käsityötori. Päivän päätteeksi lauantai-iltaa otetaan vastaan ehtookellojen

kuva
soidessa ja yhteislaulun raikaessa.

Pelimannisoitoissa esiintyy 12 paikallista kansanmusiikki- ja tanssiryhmää. Esiintyjät vaihtuvat Korsmanin talon pihalavalla puolen tunnin välein kello 10-16 välisenä aikana.

Käsityötorilla on mukana yli 20 paikallista kädentaitajaa esittelemässä ja myymässä tuotteitaan kello 10-16. Myyntipisteitä on Rakennuskulttuuritalo Toivon ja Korsmanin talon sisätiloissa sekä molempien rakennusten pihoilla. Ulkopuffetissa on myynnissä hernekeittoa, kahvia ja pullaa.

Folk-lauantai päättyy Ehtookelloihin kello 17-18.30. Ulkoilmatilaisuudessa Teljän Kamarikuoro laulaa ja laulattaa tuttuja kansakoululauluja. Kuoroa ja yhteislaulua johtaa Porin Teljän seurakunnan kanttori Anne-Marie Grundstén.

Pori Folkin järjestää Porin kaupungin kulttuuriasiainkeskus yhteistyökumppaneineen. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätietoa:

kuva Korsmanin talon lavalla soitto soi ja laulu raikaa lauantaina 22.8.
kuva Käsityötorilla on myynnissä runsas valikoima itsetehtyjä tuotteita. Torilla voi myös seurata kädentaitajien työnäytöksiä.


Hakusana