Etusivu > Uutiset > 2015 > 08 > Robin hurmaa Porisperen perhepäivässä

Robin hurmaa Porisperen perhepäivässä

(02.08.2015 12:55 Marleena Lammikko / päivitetty 02.08.2015 17:05 Saija Laaksovirta)

Teinitähti Robin esiintyy Porisperen perhepäivässä. Viimeksi Robin esiintyi festivaaleilla vuonna 2012. Pori on siis tuttu paikka laulajalle.

– Äitini sukulaisia asuu täällä. Olen kuitenkin pyörinyt aivan liian vähän Porissa, vaikka Pori onkin tosi hieno paikka! Minulla on myös paljon faneja täällä, joilta saan usein viestejä esimerkiksi Instagramissa, kertoo Robin ennen keikkaansa.

Tänään on luvassa tunnin pituinen keikka, jonka aikana nuori artisti esittää suosituimpia hittejään.

– Luvassa on myös jotakin spesiaalia, paljastaa Robin.

Robinilla on ollut takanaan ”sairaan hyvä” kesä. Kuluva kesä on ollut ensimmäinen varsinainen festarikesä. Festareilla esiintyminen on aivan erilaista kuin tavallisilla keikoilla, sillä yleisön joukossa on usein sellaisia henkilöitä, jotka eivät Robinin omille keikoille eksyisi. Robinilla on faneja laidasta laitaan, vauvoista vanhuksiin. Vanhin fani, jonka Robin on tavannut Meet and Greet –tilaisuudessa oli 71-vuotias.

Ennen Porispereä Robin vietti kahden viikon kesälomaa, jonka aikana hän kävi purjehtimassa ympäri Suomea. Robin palaa koulun penkille 18. elokuuta. Ennen sitä hän haluaa käydä vielä prätkäreissulla ja tavata kavereita, jotka lähtevät ensi lukuvuodeksi vaihtoon.


kuva Kuva: Saija Laaksovirta

Innokkaimmat fanit jo paikalla

Robinin ja Elastisen suuret fanit, Minttu, Lotta ja Vilma, saapuivat jo hyvissä ajoissa ennen keikkojen alkua alueelle vanhempiensa kanssa. Tytöillä on hallussa laulujen sanat ja suosikkikappaleet. Tämän hetken suosikit ovat Robinin Kipinän hetki sekä Elastisen Eteen ja Ylös. Artistit ovat tulleet tutuiksi hyvin myös vanhemmille, sillä autossa ei muuta kuunnellakaan.

Robinin lisäksi esiintyvät Elastinen, Samuli Edelman sekä Gommi ja Pommi. Katso Porisperen sunnuntain ohjelma täältä.

kuva Loppuunmyyty perhepäivä keräsi yli 7000 kävijää. Kuva: Saija Laaksovirta


Hakusana