Etusivu > Uutiset > 2015 > 08 > Sinustako yrittäjä? Suuntaa infoon!

Sinustako yrittäjä? Suuntaa infoon!

(31.08.2015 13:30 Anna Kyhä-Mantere / päivitetty 31.08.2015 13:30)

Yrittäjyyteen liittyvä infopaketti tarjoillaan 1.9. kansalaisopistolla.

Maksuton info on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille tai jo yritystoiminnan käynnistämistä suunnitteleville. Info-tilaisuus alkaa kello 17.

Syyskuun ensimmäisessä infossa käydään läpi aloittelevien yrittäjien palveluita, starttirahaa, yrityksen verotusta ja yrittäjäksi ryhtymistä.

– Vaikka yrittäjyys ei olisikaan akuutti asia itselle juuri nyt, tämä infopaketti kannattaa kuulla. Yrityksen perustaminen voi tulla ajankohtaiseksi yllättäenkin nykypäivänä. Yrittäjyys on jo melkein kuin eräänlainen kansalaistaito, kertoo yritysneuvoja Jari Keinonen Prizztech Oy:sta.

Iltatapahtumissa on myös kyseessä olevan kunnan edustajan ja paikallisen yrittäjäyhdistyksen puheenvuorot sekä kahvitarjoilu.

Infoja järjestetään syksyn aikana eri paikkakunnilla, jopa 10 kunnassa. Yrittäjyysinfo-tilaisuuksia on mahdollista tilata esimerkiksi kouluihin opetusmielessä tai vaikka tiettyyn yritykseen sopivan teeman mukaisesti.

Prizztech Oy:n yhteispalvelupiste Enter järjestää useita maksuttomia infotilaisuuksia Minustako yrittäjä -teeman alla, yhteistyössä Satakunnan TE-toimiston, Satakunnan verotoimiston ja alueen kuntien kanssa.


Hakusana