Etusivu > Uutiset > 2015 > 08 > SuomiMies seikkailee -testikiertue Poriin syyskuun alussa

SuomiMies seikkailee -testikiertue Poriin syyskuun alussa

(24.08.2015 11:02 Pia Blom / päivitetty 24.08.2015 12:02)

Tämän syksyn SuomiMies seikkailee -testikiertue pysähtyy Porissa tiistaina 1.9.2015 klo 15.00-18.30. Paikkana on keskustan nuorisotalo, Isolinnankatu 12.

Testit ovat avoimet kaikille työikäisille. Myös naiset ovat tervetulleita. Mukana on yhdistyksiä ja eri tahoja tekemässä omia testauksia ja esittelemässä toimintaansa. Tilaisuus on maksuton ja testaukseen mahtuu 180 henkilöä tulojärjestyksessä. Paikanpäälle voi tulla klo 18.30 asti.

Tietoa ja toimintaa


Osallistujat testataan helposti ja hikoilematta arkivaatteissa kolmella SuomiMiehen kuntotestillä. InBody -testillä mitataan kehonkoostumusta: muun muassa rasvan ja lihasten määrää, lihastasapainoa ja sisäelinten ympärillä olevaa rasvaa. Polar-kuntotestillä testataan kestävyyskuntoa ja puristusvoimamittauksella lihasvoimaa. Testien jälkeen kaikki saavat testipalautteen. Lisäksi tarjotaan tietoa liikkumisesta ja syömisessä. Tapahtumassa on tarjolla myös eri tahojen mittauksia ja testejä, sekä jaossa on materiaaleja ja oppaita.

Vuoden 2015 aikana yhteensä 5 kaupungissa vieraileva LiikUn oma testikiertue kuljettaa mukanaan kuntotestiaseman ja neuvontapisteen. Tapahtumassa esitellään monipuolisesti myös paikallisia liikunta-mahdollisuuksia, sekä paikallisten yhdistysten toimintaa.

Porin tapahtuman järjestävät Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (LiikU) ja Porin kaupungin vapaa-aikavirasto. Tapahtumassa on mukana myös Porin Seudun Sydänyhdistys ry, Porin Seudun Hengitysyhdistys ry, Porin Seudun Diabeetikot ry, Karhu-Apteekki ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera.

SuomiMies Seikkailee testiesite (pdf, 1.18 Mt)

kuva

Lisätietoja aluekiertueesta löytyy osoitteista www.liiku.fi/suomimies ja www.suomimies.fi.Hakusana