Etusivu > Uutiset > 2015 > 08 > Tiedätkö, mitä kaikkea Pori tarjoaa Sinulle? Tässä on Pori, ole hyvä!

Tiedätkö, mitä kaikkea Pori tarjoaa Sinulle? Tässä on Pori, ole hyvä!

(17.08.2015 16:16 Siina Repo / päivitetty 18.08.2015 10:41 Marleena Lammikko)

Kaupungin katukuvaan ja sen eri toimipisteisiin on tämän päivän aikana ilmestynyt tavallista pirtsakampaa ilmettä, kun Pori, ole hyvä! -kampanja on startannut.

kuva


Idea on yksinkertainen: Porin kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Siksi Pori, ole hyvä! on kampanja, joka on luotu juuri porilaisille, porilaisten iloksi.

Kampanjan tavoitteena on tuottaa hyvää mieltä, antaa tietoa siitä, mitä palveluja Pori tarjoaa ja mitä aktiviteetteja ja elämyksiä kaupunki tarjoaa. Kaikki eivät tule ajatelleeksi sitä, että käyttävät päivittäin kaupungin palveluita esimerkiksi pelkästään kävelemällä kaupungin kaduillla.

– Olisi mahtavaa, jos porilaiset innostuisivat kampanjasta. Samalla se voi tarjota ahaa-elämyksiä ja virikkeitä omaan arkeen, sekä vinkkejä siitä, miten kaupungin palveluja voi omassa ympäristössään hyödyntää, kaupungin viestintäpäällikkö Anna Kyhä-Mantere sanoo.

Kimmokkeeksi innostumiselle on luotu kaksi Pori-aiheista kilpailua, joista voi voittaa upeita, Porin kaupunkiin liittyviä palkintoja! Kilpailuihin voi osallistua sosiaalisessa mediassa ja kaupungin verkkosivuilla.


Onnenpyörä ja #poriolehyva

Onnenpyörää pyörittämällä saa jokaisella pyöräytyksellä tietoa kaupungin palveluista tai vinkkejä vapaa-aikaan. Jos on onnekas, voi voittaa pikavoiton, kuten esimerkiksi uimahallikäynnin, ohjatun kuntosalitunnin tai vapaalipun museoon. Jos on vielä onnekkaampi, voi voittaa jonkin huikeista pääpalkintopaketeista, joihin sisältyy esimerkiksi kahden kuukauden ilmaiset keskustapysäköinnit, kuukausikortti bussiin, kaupunkipyörä Jopo tai vaikkapa VIP-lounas kaupunginjohtajan kanssa!

Toisessa kilpailussa kaupunkilaiset voivat kertoa kokemuksia Porin kaupungista tai sen tarjoamista palveluista sosiaalisessa mediassa käyttämällä tunnistetta #poriolehyva. Kilpailun raati palkitsee parhaimman, hauskimman tai mieleenpainuvimman tarinan tai kuvan upealla tablettitietokoneella.

– Lisäksi kampanjan ajan järjestetään erilaisia tapahtumia ja tempauksia kaupungin eri yksiköiden toimesta melkeinpä joka päivä. Pori, ole hyvä! on mukana näissäkin muistuttamassa siitä, että koko ajan tapahtuu, eikä vain heinäkuisen superviikon aikana, Kyhä-Mantere kertoo.

Kampanja kestää kolme viikkoa ja päättyy maanantaina 7.9. Lisätietoja kampanjasta ja kilpailuista löytyy kampanjan verkkosivuilta.


Hakusana