Etusivu > Uutiset > 2015 > 09 > Ikäihmisille suunnattu tapahtumakokonaisuus torstaina ja perjantaina

Ikäihmisille suunnattu tapahtumakokonaisuus torstaina ja perjantaina

(21.09.2015 11:38 Salla Rajala / päivitetty 21.09.2015 12:00)

55. Porin päivää juhlitaan tänä vuonna teemalla ”Elämää vuosiin”. Teemalla järjestäjät haluavat korostaa yhteisvastuun merkitystä väestön ikääntymisestä aiheutuvien ongelmien hoidossa ja niiden ennaltaehkäisyssä. Teeman toteuttamisessa ovat mukana Pori-Seura, Porin Yrittäjät, Porin perusturvakeskus, Porin Vanhusneuvosto, Porin Martat ja Kävis-organisaatio.

Porin päivää juhlitaan 24.–27. syyskuuta. Porin perusturvakeskus ja Porin Vanhusneuvosto ovat suunnitelleet torstaille ja perjantaille kaksipäiväisen tapahtumakokonaisuuden,
joka levittäytyy Porin torin Satakieli lavalta Puuvillan kauppakeskuksen Puuvilla Areenalle sekä avopalvelukeskus Viikkarin Valkamaan. Ohjelma tarjoaa muun muassa ikäihmisten hyvinvointiin liittyvää tietoutta, liikuntatuokioita, elävää musiikkia useiden eri artistien ja kokoonpanojen esittämänä, hyvinvointitorin, päivätanssit sekä muistiin liittyvän seminaarin.

Myös Porin koulujen 4.- ja 5.-luokkalaiset on haastettu mukaan välittämään mummoista ja vaareista piirtämällä koulun lähialueen kotihoidon asiakkaita ilahduttamaan kortteja. Kortit toimitetaan Viikkarin Valkamaan, josta kotihoidon henkilökunta jakaa ne vanhuksille.

Tapahtumakokonaisuuden ohjelma on ladattavissa ja tulostettavissa Porin perusturvakeskuksen verkkosivuilta. Sitä on jaossa myös Porin perusturvakeskuksen eri toimipisteissä.

Lataa ja tulosta esite (pdf, 0.11 Mt)

kuva

Hakusana