Etusivu > Uutiset > 2015 > 09 > Kaupunginjohto jakaa ilmaista masaliisaa Porin torilla

Kaupunginjohto jakaa ilmaista masaliisaa Porin torilla

(22.09.2015 12:41 Saija Laaksovirta / päivitetty 23.09.2015 08:31)

Pori, ole hyvä! -karnevaaleissa 25.9. kello 16 kaupunginjohto tarjoilee ilmaista masaliisaa. Voit myös voittaa Pori-Kimblen.

Kaupunginjohtajat ja poliitikot tarjoavat 4 000 ensimmäiselle kaupunkilaiselle perinteistä masaliisaa sekä mehua.

Ohjelmaa on tarjolla kaiken ikäisille kun Pori, ole hyvä! -karnevaali täyttää kauppatorin Porin päivänä 25.9.

Karnevaalijuhla pärähtää käyntiin Porin torilla kello 16 alkaen Porilaisten marssilla, Pori Big Bandin säestämänä. Tapahtuman juontaa toimittaja, juontaja Kirsi Alm-Siira.

Vilinää ja vilskettä torin täydeltä

Lapsille riittää karnevaaleissa jos jonkinmoista ihmeteltävää. Lasten liikuntamaa täyttää torin. Luvassa on liikuntaa, leikkejä ja pelejä. Nuoria varten torille parkkeeraa liikkuva nuorisotila, Nuokka-paku.

Pelastuslaitos tuo torille pelastuskalustoaan, johon pääsee tutustumaan lähietäisyydeltä. Lapsille on luvassa toimintarata, kun taas aikuiset saavat taituroida leikkimielisessä ”kännilasi”-tehtävässä. Osallistumalla erilaisiin kisoihin voit voittaa huippusuositun Pori-Kimblen! Jaossa on myös ihania Porist ja onnellinen -pinssejä.

Kaupunki mukana juhlahumussa

Porin kaupunki esittäytyy torikojuissa. Tiesitkö, että Porista löytyy terveyskioski? Perusturvakeskuksen palveluneuvojat ovat paikalla kertomassa terveyskioskin toiminnasta.

Onko JäteVaakku jo tuttu? Ympäristövirasto tarjoaa jäte- ja rakennusneuvontaa paikan päällä.

Palvelupiste Porina tuo omaa kalustoaan kaupunkilaisten katseltavaksi. Miltä näyttää lakaisukone? Entä mihin kaupungissa tarvitaan mönkijää?

Matkailuyhtiö Maisa Oy saapuu torille vinkkaamaan promenadisalin konserteista, sekä omista palveluistaan. Nyt on tilaisuus tarttua Maisan väkeä hihasta ja sopia tyky-päivän järjestämisestä tai vaikka yrityksen pikkujouluista! Nappaa samalla itsellesi konserttiliput kilpailusta. Lapsille on luvassa pallonheittoa, sekä hauskoja tatuointeja.

Vuoden nuori porilainen julki

Parin tunnin aikana kuullaan Pori Big Bandin musiikkia, tunnelmoidaan Helkanuorten runonlausuntaa, sekä tavataan Porin omat, lapsia hauskuuttavat riiviöt, Iileskotit. Illan aikana kuullaan monta mielenkiintoista haastattelua. Karnevaalien loppupuolella selviää myös kuka saa vuoden porilaisen tittelin, sekä jaetaan Vuoden 2015 Pori -palkinto. Pori Sinfonietta -duon loppuhuipennus kruunaa illan.

Näistä karnevaaleista ei hyvää mieltä eikä porilaisuutta puutu!

Pori, ole hyvä! -karnevaali on Porin kaupungin järjestämä koko perheen torijuhla Porin päivänä 25.9.2015 kello 16 alkaen.


kuvaHakusana