Etusivu > Uutiset > 2015 > 09 > Bon Appetito -ruokatori aukeaa

Bon Appetito -ruokatori aukeaa

(21.09.2015 11:13 Salla Rajala / päivitetty 28.09.2015 07:34 Antti-Pekka Meronen)

Ranskalaisten ja italialaisten pientuottajien ruokatori rantautuu Poriin Eteläkauppatorille ensimmäistä kertaa 23.–27.9.

Porin päivän markkinoiden tarjonta täydentyy ranskalaisilla ja italialaisilla herkuilla. Keskiviikosta sunnuntaihin myynnissä on mm. maukkaita juustoja, makkaroita, leivonnaisia, oliiveja, ja suklaita. Tapahtuman järjestää ranskalais-italialainen kauppiasryhmä Team Fantastique.

- Porin kaupunki on yhteistyössä Käviksen kanssa tehnyt parhaansa, että tämä uusi tapahtuma saadaan Poriin. Toivottavasti heidät nähdään myös tulevina vuosina vilkastuttamassa kaupunkimme keskusta-aluetta, toivoo Porin kaupungin yhteyspäällikkö Pasi Pitkänen.

Markkinapaikkana toimii Eteläkauppatori, joka muutetaan tapahtuma-alueeksi liikennejärjestelyillä. Eteläkauppatorin autopaikat ovat poissa käytöstä sunnuntaihin 27.9. klo 24 asti.

Ruokatori on avoinna ke – pe klo 11 - 19, la 9 - 19 ja su 12 - 17.

Lauantaina 26. syyskuuta ruokatori saa rinnalleen perinteiset Porin päivän markkinat ohjelmineen, ruokaherkkuineen, vaatteineen ja käyttö- ja koriste-esineineen. Markkinat levittäytyvät kävelykadulle ja kauppatorille.

Tapahtumat ovat osa Kävis -toimintaa. Lisätietoja löytyy Käviksen Facebookista.

kuva Herkkua monenmoista! Ranskalais-italialainen kauppiasryhmä Team Fantastique toi ruokatorin Poriin. Kuva: Saija Laaksovirta


Hakusana