Etusivu > Uutiset > 2015 > 09 > Konserttimestarien duo kruunaa karnevaalit

Konserttimestarien duo kruunaa karnevaalit

(23.09.2015 16:17 Saija Laaksovirta / päivitetty 23.09.2015 16:28)

Karnevaali-ilta huipentuu kaupunginorkesterin konserttimestarien duo-esitykseen.

Perjantaina 25.9. Pori, ole hyvä! -karnevaaleissa kuullaan Sinfoniettaa. Orkesteri päättää toritapahtuman konserttimestarien, Ion Buinovschin ja Johanna Franzonin, duo-esitykseen. Luvassa on ainakin perinteistä Mozartia sekä jazzahtavaa musisointia.

kuva Kuva: Harri Joensuu

Pori Sinfoniettan intendentti Leena Harmaala toivookin konsertteihin ennakkoluulottomia vieraita:

– Suosittelen ehdottomasti kuulemaan kaupungin orkesteria ja innostumaan orkesterimusiikista! Konserttiin saapumista ei tarvitse jännittää.

Maakunnat tutuiksi

Porin kaupunginorkesterin syyskausi on lähtenyt käyntiin mukavasti. Promenadisalissa kuullaan torstaina 24.9. Porin päivän konsertti Surprise Party.

Satakunnan ainoa ammatillinen orkesteri kierteli hiljattain maakuntaa konserttikiertueen merkeissä, muun muassa Eurassa ja Kankaanpäässä. Myös toinen maakuntakiertue on vielä tulossa.

Sinfoniettan syyskausi huipentuu joulukuussa Sibeliuksen Kullervo-sinfoniakonserttiin.

Pori Sinfoniettan orkesteriin kuuluu 31 muusikkoa. Pori Sinfonietta toimii monipuolisesti kotikaupungissaan ja tekee vierailukonsertteja ympäröivään maakuntaan sekä eri puolille Suomea. Sinfoniettan ohjelmistoon kuuluvat niin sinfonia-, kamari- ja kirkkokonsertit kuin viihde- ja lastenkonsertitkin.

Tutustu Sinfoniettan syyskauden ohjelmistoon täällä.


Hakusana