Etusivu > Uutiset > 2015 > 09 > Kulttuurikierroksia Porin päivänä

Kulttuurikierroksia Porin päivänä

(23.09.2015 10:52 Saija Laaksovirta / päivitetty 24.09.2015 14:51)

Hyppää Porittaren kyytiin, tutustu Porin historiaan 1950-luvun linja-auton kyydissä ja vieraile museohinaaja Santun ohjaamossa!

Satakunnan Museo järjestää Porin päivänä jälleen runsaasti ohjelmaa. Näyttelyihin ja museokohteisiin on perinteiseen tapaan vapaa sisäänpääsy, näyttelytarjonta on runsas ja Porin päivän viikolla avautuu vielä kaksi mielenkiintoista Pori-aiheista näyttelyä.

Lauantaina 26.9. Poritar-kaupunkijuna kuljettaa kaupunkilaisia museoihin kello 11-15 reittiä: Porin kauppatori – Rakennuskulttuuritalo Toivo – Rosenlew-museo – Satakunnan Museo – Luontotalo Arkki – Porin kauppatori.

Sunnuntaina 27.9. tutustutaan Porin historiaan 1950-luvun linja-autolla ajellen. Kierros ajetaan kaupungin keskustassa sekä viidennessä ja kuudennessa osassa. Lähtö bussikierrokselle tapahtuu Satakunnan Museon edestä (Hallituskatu 11). Jokaiselle kierrokselle mahtuu mukaan 30 henkeä. Lippu (8€) on ostettava etukäteen Satakunnan Museo lipunmyynnistä. Lippuja myydään vasta lauantaina ja sunnuntaina.

Porin päivän viikonloppuna pääsee tutustumaan myös Reposaaressa sijaitsevan museohinaaja Santun ohjaamoon sekä kansitiloihin kello 12–15.

Satakunnan museon Porin päivän ohjelma sekä Porittaren aikataulu löytyvät kokonaisuudessaan täältä.

kuva Miten kaupunki on kehittynyt ja kasvanut reilussa 450 vuodessa sellaiseksi kuin se nykyisin on? Hyppää sunnuntaina bussiin kuulemaan lisää! Kuva: Satakunnan museo


Hakusana