Etusivu > Uutiset > 2015 > 10 > Jazzia ja merimiesten kirjeenvaihtoa

Jazzia ja merimiesten kirjeenvaihtoa

(21.10.2015 15:53 Marleena Lammikko / päivitetty 21.10.2015 15:53)

Satakunnan Museo tarjoaa tekemistä lokakuun pimenevien päivien ratoksi.

Seniori-iltapäivät jatkuvat Rosenlew-museossatiistaina 27.10.2015.Lokakuun seniori-iltapäivässä tutustutaan oppaan johdolla uuteen Kirjeitä merille ja meriltä-näyttelyyn. Kierroksen jälkeen kahvittelun ohessa on mahdollisuus kirjoittaa kirje tuntemattomalle tukea kaipaavalle. Kierrokselle ovat tervetulleita seniorien lisäksi myös muut päiväsaikaan mukaan ehtivät.

Keskiviikkona 28.10. jatkuu syksyn luentosarja Jazz iskelmässä, elokuvassa ja ammattina. Luennoitsijana toimii Matti Lapio. Luentosarja järjestetään yhdeistyössä Porin kesäyliopiston kanssa ja se on maksuton.

Pyhäinpäivänä lauantaina 31.10. tehdään kaksi hautausmaakierrosta vanhalle hautausmaalle. Kävelykierros vie kuulijat Porin tunnelmallisen vanhan hautausmaan ja sieltä leposijansa saaneiden henkilöiden ja sukujen historiaan. Oppaina toimivat Rakennuskulttuuritalo Toivon intendentti Tuulikki Kiilo ja Luontotalo Arkin opas Martti Koski. Kierrokset alkavat kello 14 ja 17 ja t kestävät noin puolitoista tuntia Kello 17 alkavalle kierrokselle kannattaa ottaa mukaan oma lyhty tai taskulamppu, koska vanhalla hautausmaalla ei ole valaistusta.. Viime vuonna kierros osoittautui niin suosituksi, että kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan, joten lipun ostamista hyvissä ajoissa suositellaan. Lippuja (8 € kpl) myy Satakunnan Museon lipunmyynti, Hallituskatu 11.


Hakusana