Etusivu > Uutiset > 2015 > 10 > Valoa Porttaaliin - avoin näyttelykutsu alueen taiteilijoille

Valoa Porttaaliin - avoin näyttelykutsu alueen taiteilijoille

(26.10.2015 10:20 Heli Nukki / päivitetty 26.10.2015 15:01 Tarja Varpela)


Porin rautatieaseman alla kulkevaan Porttaaliin etsitään valoteoksia vuoden pimeimmäksi ajaksi. Porttaalitunneli on kansallisen kaupunkipuiston kapein kohta, joka kaipaa elävöittämistä ja yleisilmeen kohentamista.

Joulukuun alussa avautuvassa ValoPorttaalissa esitellään erilaisia kokeellisia valoteoksia. Teos voi olla valoveistos, heijastus, kineettinen teos tai jotain muuta, jossa valo on mukana. Toteutustapa on vapaa, mutta niin että sähkötekniikka on asianmukainen. Teokset sijoitetaan lasivitriineihin. Teokset ovat esillä helmikuun loppuun 2016 saakka.

ValoPorttaali on osa valtakunnallista VALOA TAITEELLE! -tapahtumaa. Näyttelykorvauksena maksetaan teoksen materiaalikulut kuitteja vastaan.

Järjestäjinä Taiteen edistämiskeskus/Porin toimipiste, Porin kaupunkisuunnittelu/kansallinen kaupunkipuisto ja Elävä Pori -hanke.

Ehdota valoteosta lokakuun loppuun mennessä sähköpostilla osoitteeseen marjo.heino(at)minedu.fi. Sisällytä ehdotukseen kustannusarvio. Lisätietoja: p. 0295330822/Läänintaiteilija Marjo Heino.


Hakusana