Etusivu > Uutiset > 2015 > 10 > Vanhuspalveluissa muuttoja lähiaikoina

Vanhuspalveluissa muuttoja lähiaikoina

(21.10.2015 11:46 Marleena Lammikko / päivitetty 21.10.2015 11:46)

Vanhuspalveluiden pitkäaikaisosastot 7–10 muuttavat nykyisissä tiloissa joulukuun alussa alkavan peruskorjauksen takia.

Asukkaiden siirto Maantiekadulta muihin tiloihin aloitettiin viime viikolla 12. lokakuuta, kun Kohortti-osasto 8:n asukkaat muuttivat Puutarhakotiin Veturitallinkadulle. Osastojen 7,9 ja 10 muuton ajankohdaksi on varmistunut marras- joulukuun vaihde. Näiden osastojen asukkaista suurin osa muuttaa väistötiloihin Attendo Latokartanoon Väinölään.

– Pitkäaikaisosastojen peruskorjauksen on määrä valmistua vuonna 2017, vanhuspalveluiden johtaja Pirjo Rehula kertoo.

Liinaharjan vanhainkodin käyttö vanhustenhuollonyksikkönä päättyy lokakuun lopussa. Liinaharjan pitkäaikaishoidon asukkaista valtaosa muuttaa Länsi-Suomen Diakonialaitoksen tiloihin Metsämiehenkadulle 28.–29. lokakuuta. Osa pitkäaikaisosastojen ja Liinaharjan asukkaista muuttaa Attendon ja Diakonialaitoksen tilojen lisäksi myös muihin vanhuspalveluiden yksiköihin.

– Kaikille on löytynyt uusi turvallinen hoitopaikka, vanhuspalveluiden päällikkö Katriina Virtanen toteaa.

Länsi-Porin kotihoito, palveluohjaus ja vanhuspalveluiden päällikkö siirtyivät Liinaharjan vanhainkodin tiloista Satakunnan ammattikorkeakoulun tiloihin, Tiedepuisto 3:en kemian siipeen 19. lokakuuta. Kotihoidon ja palveluohjaajien puhelinnumerot säilyvät entisellään.

Pitkäaikaisosastoilla on pidetty omaisten iltoja. Liinaharjan asukkaiden osalta palveluohjaajat ovat kuulleet suoraan omaisia ja asukkaita.


Hakusana