Etusivu > Uutiset > 2015 > 10 > Yleisökierroksia kutkuttavan kummituskävelyn merkeissä

Yleisökierroksia kutkuttavan kummituskävelyn merkeissä

(27.10.2015 11:50 Saija Laaksovirta / päivitetty 27.10.2015 11:50)

Halloween lähestyy! Tule kuulemaan jännittäviä kummitustarinoita, kertomuksia Porin tunnetuimmista rakennuksista ja niissä asuneista ihmisistä, sekä oudoista tapahtumista wanhan Porin maisemissa.

Porin kummituskävely on aikuisille suunnattu kävelykierros Porin raatihuoneen ympäristössä. Kummituskävely kestää noin puolitoista tuntia ja se kävellään ulkoilmassa. Kierrokset tehdään pääsääntöisesti iltaisin, jotta tunnelma on kummitustarinoille sopiva.

– Kummituskävelyt ovat olleet suosittuja, joten lisäsimme yleisökierrosten määrää tänä vuonna. Parhaimmillaan kierroksella on ollut mukana lähes 100 ihmistä. Luvassa on karmivia porilaisia kummitustarinoita eri vuosikymmeniltä, aina tähän päivään saakka, kertoo kummitusopas Minna Koivistoinen.

Yleisökierrokset järjestetään viikonloppuna seuraavasti:

Perjantaina 30.10. klo 18 ja klo 20
Lauantaina 31.10. klo 18 ja klo 20

Huom! Kierrokset on suunnattu aikuisille. Lähtö kierrokselle tapahtuu raatihuoneen edestä, Karhu-patsaan luota. Varaudu kummituskävelyyn lämpimillä vaatteilla, sekä kummittelevalla mielikuvituksella.

Liput kummituskävelylle voi ostaa ennakkoon Maisasta (Itäpuisto 7) tai Maisan verkkokaupasta. Lipun hinta on 10 euroa. Kierrokset ovat olleet pääsääntöisesti loppuunmyytyjä, mutta mikäli lippuja on jäljellä voi niitä ostaa vielä paikan päältä oppaalta.

kuva Kuva: Porin kummituskävelyHakusana