Etusivu > Uutiset > 2015 > 11 > Kari-Matti Haapala Porin asuntomessujen projektipäälliköksi

Kari-Matti Haapala Porin asuntomessujen projektipäälliköksi

(17.11.2015 08:04 Salla Rajala / päivitetty 17.11.2015 08:04)

Porin vuoden 2018 asuntomessujen projektipäälliköksi on valittu insinööri Kari-Matti Haapala (37). Ulvilalainen Haapala on aloittanut tehtävässään 16. marraskuuta.

Haapala on työskennellyt Porin kaupungilla useissa tehtävissä. Projektipäälliköksi hän siirtyy Porin perusturvakeskuksen kiinteistöpäällikön paikalta.

Projektipäällikön tehtävää haki määräaikaan mennessä 40 hakijaa. Haastatteluun heistä kutsuttiin kuusi.

Porin edellisistä messuista tulee vuonna 2018 kuluneeksi 10 vuotta. Lisäksi Porin kaupunki täyttää messuvuonna 460 vuotta.

2008 järjestetyt loma-asuntomessut Porin Reposaaressa olivat menestys niin kävijämäärällä kuin julkisuudellakin mitattuna.

– Haluamme ylittää ne sekä onnistumisen että tunnelman osalta. Tavoitteenamme on kaikkien aikojen vuosi 2018, Haapala sanoo.

Messualueelle on kaavoitettu sekä pientaloja että kerrostaloja. Kaikki rakentaminen tapahtuu noin 12 hehtaarin suuruisella alueella Kokemäenjoen rannassa, joen ja Karjarannantien välisellä alueella. Messujen oheiskohteita tulee sijaitsemaan myös joen pohjoispuolella Hevosluodolla.

Messualueen raivaus ja tonttien merkintä aloitetaan nopealla aikataululla. Suurin osa kunnallistekniikasta rakennetaan ensi vuonna.

kuva Insinööri Kari-Matti Haapala on aloittanut asuntomessujen projektipäällikkönä. Kuva: Porin kaupunki/Salla Rajala

Hakusana