Etusivu > Uutiset > 2015 > 11 > Varjona Kirjassa -tapahtuma nostaa esiin elämän tärkeitä kysymyksiä

Varjona Kirjassa -tapahtuma nostaa esiin elämän tärkeitä kysymyksiä

(03.11.2015 10:42 Saija Laaksovirta / päivitetty 03.11.2015 10:42)

Kirjallisuustapahtuma Varjona Kirjassa järjestetään keskiviikkona 4.11.2015 klo 17-20 Porin Nuorisotalolla.

Porin kaupungin vapaa-aikavirasto, Porin kaupunginkirjasto – Satakunnan maakuntakirjasto ja Lukukeskus järjestävät nuorille ja nuorille aikuisille suunnatun kirjallisuustapahtuman. Teemana on ”Miten elämästä selviää hengissä? ja muita kysymyksiä”. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kirjailijavieraana on kirjoittamisesta, kirjoistaan ja niiden rankoistakin teemoista kertomassa kirjailija Hanna-Riikka Kuisma. Hänen teoksiaan ovat esimerkiksi Valkoinen valo ja Sydänvarjo. Vierailun tarjoaa Lukukeskuksen ja Sanaston 100 kirjailijaa - tuhansia kohtaamisia -hanke.

Pop-up -kirjasto ja elävät kirjat

Nuorisotalolle nousee myös Porin kaupunginkirjaston - Satakunnan maakuntakirjaston organisoimana pop-up -kirjasto, josta osallistujat voivat lainata teeman mukaan valikoituja kirjoja kotiin omalla Satakunnan maakuntakirjaston kortillaan. Illan aikana on luvassa myös kirjavinkkausta teemaan ja Hanna-Riikka Kuisman kirjoihin liittyen.

Paikalla on lisäksi Elävä kirjasto, joka antaa mahdollisuuden tutustua uuteen ihmiseen ja hälventää ennakkoluuloja. Elävän kirjaston kirjoina toimivat ihmiset, jotka syystä tai toisesta kohtaavat elämässään ennakkoluuloja. Osallistujat voivat ”lainata” heitä hetkeksi eli keskustella esim. kirjana toimivan henkilön kohtaamista ennakkoluuloista avoimesti ja hyvässä hengessä.
Hakusana