Etusivu > Uutiset > 2015 > 12 > Juha Vasamasta sertifioitu kuntapuheenjohtaja

Juha Vasamasta sertifioitu kuntapuheenjohtaja

(30.12.2015 08:54 Salla Rajala / päivitetty 30.12.2015 08:54)

Porin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juha Vasama on suorittanut kuntapuheenjohtajan johtamiskoulutuksen (KPJ) ja saanut koulutusohjelman sertifikaatin.

KPJ-johtamiskoulutus ja -sertifikaatti on Kuntaliiton ja sen kumppanien FCG:n ja Kevan kehittämä valmennusohjelma kuntien valtuustojen ja hallitusten puheenjohtajille. Koulutuksen tavoitteena on kuntien poliittisen johtamisen tukeminen.

KPJ-ohjelmassa käsitellään laajasti kunnan ja sen poliittisten prosessien johtamista muuttuvassa toimintaympäristössä. Jokainen KPJ-puheenjohtaja laatii myös henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman koulutusohjelman päätteeksi. KPJ-kouluttautuminen on Porin kaupungin organisaatiouudistuksen periaatteiden mukaista; uudistuksen yhtenä tavoitteena on vahvistaa luottamushenkilöjohdon roolia päätöksenteon johtamisessa.

KPJ-koulutukset käynnistyivät vuonna 2013, ja niitä on pidetty kaikkiaan viisi. Juha Vasama on ensimmäinen koulutuksen käynyt porilainen puheenjohtaja.

Rehtori, kasvatustieteen maisteri, eMBA Juha Vasama (kok.) on toiminut Porin kaupunginhallituksen puheenjohtajana 1.9.2015 alkaen. Valtuutettuna hän on ollut vuodesta 2004.


kuva Juha Vasama on on ensimmäinen porilainen KPJ-koulutuksen käynyt porilainen puheenjohtaja. Kuva: Porin kaupunki/Arkisto

Hakusana