Etusivu > Uutiset > 2015 > 12 > Kesäyliopiston kevätkauden 2016 koulutustarjonta julki

Kesäyliopiston kevätkauden 2016 koulutustarjonta julki

(08.12.2015 15:08 Saija Laaksovirta / päivitetty 08.12.2015 15:08)

Koulutustarjotin on keväällä kaiken kaikkiaan kattavampi kuin aiemmin.

Koulutustarjonta löytyy osoitteesta www.porinkesayliopisto.fi. Samassa osoitteessa voi tehdä ilmoittautumisen vaikka heti. Suunnittelutyötä tehdään läpi vuoden ja koulutuksia julkaistaan koko ajan, joten edellä mainitut nettisivut ovat ajantasaisin väline tutustua koulutuksiimme.

Maahanmuutto-teema tapetilla


Poriin saapui syksyn mittaan suuri joukko turvapaikanhakijoita. Kesäyliopisto muiden toimijoiden ohella on valmistautunut tarjoamaan kursseja ja koulutuksia teemaan liittyen. Painopiste on maahanmuuttajien kanssa työskentelevien henkilöiden kouluttamisessa.

Koulutustarjottimella on kevään aikana asennekasvatus- ja kulttuurikoulutusta kohdennettuna heille, jotka työskentelevät suoraan maahanmuuttajien kanssa. Vastaava tilaisuus on tulossa kohdennettuna varhaiskasvatukseen ja opetusmaailmaan.

Useat ammattiryhmät huomioitu


Kesäyliopiston kurssitarjottimelta löytyy koulutuksia useille eri ammattiryhmille. Monet näistä ovat lisäksi luonteeltaan moniammatillisia. Esimerkkinä mainittakoon lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttilan ja lastenpsykiatri Jukka Mäkelän vetämä ”Hyvää lasten suojelua”, joka on suunnattu sote-alan, opetus- ja kasvatushenkilöstön ja seurakuntien työntekijöille sekä muille, jotka työskentelevät teeman parissa.

Kesäyliopistossa vahvistui alkusyksystä kaksi nimikemuutosta. Suunnittelija Mari Korhonen (avoin yliopisto, tentit, Torstai-Akatemia) sekä koulutuskoordinaattori Sanna Kulha (varhaiskasvatus) toimivat nyt uusien nimikkeidensä ansiosta virallisesti kesäyliopiston suunnittelijoina.


Hakusana