Etusivu > Uutiset > 2015 > 12 > Korsmanin talolla joulutunnelmaa

Korsmanin talolla joulutunnelmaa

(08.12.2015 11:28 Saija Laaksovirta / päivitetty 08.12.2015 11:28)

Rakennuskulttuuritalo Toivon pihapiirissä valmistaudutaan joulun viettoon sunnuntaina 13.12. kello 11–15.

Lapsille on luvassa joulupaja ja Martat valmistelevat paikan päällä jouluruokia. Jouluvalmisteluja tehdään niin Korsmanin talossa kuin Piharivissä ja Verstaallakin.

Joulukiireet kiivaimmillaan

Kolmannen adventin sunnuntaina, 13.12. kello 11–15 Korsmanin talossa ovat joulukiireet kiivaimmillaan. Keittiössä Porin Marttayhdistyksen Martat valmistelevat jouluruokia, mm. sallattia ja lanttulooraa. Jos vierailijat osuvat oikeaan aikaan paikalle, saattavat he saada vähän maistiaisia tai vaikka kupillisen pannukaffeeta.

Kuulla voi myös Taata Sillanpään joulusaarnaa. Korsmanin tunnelmasta saa nauttia maksutta.

Lasten pajassa valmistetaan joulukoristeita ja -lahjoja


Punaisessa piharivissä askarrellaan vanhan ajan joulukoristeita ja verstaalla voi nakutella puusta vaikka kivan joululahjan kaverille. Askartelun lomassa voi käydä haistelemassa ja maistelemassa joulun makuja Korsmanin talossa. Pajan hinta on 5 euroa. Työpajaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Mukaan puuhailemaan voi tulla milloin tahansa päivän aikana kello 11–15. Työpaja on tarkoitettu lähinnä kouluikäisille lapsille, mutta pienemmätkin lapset voivat osallistua toimintaan aikuisen avustuksella.

Rakennuskulttuuritalo Toivo ja Korsmanin talo sekä Piharivi ja Verstas sijaitsevat osoitteessa Varvinkatu 19–Juhana Herttuankatu 15.

Joulunalustapahtumien jälkeen Toivossa ja Korsmanin talossa rauhoitutaan joulun viettoon ja ovet avataan seuraavan kerran loppiaisen jälkeen 7.1.2015.

kuva Korsmanin perheen kodin joulutunnelmia. Kuva: Satakunnan Museon kokoelmat


Hakusana