Etusivu > Uutiset > 2016 > 01 > Avoimet ovet pieneläinvastaanotolla

Avoimet ovet pieneläinvastaanotolla

(15.01.2016 10:32 Merika Lanne / päivitetty 29.01.2016 08:32)

Porin seudun yhteistoiminta-alueeseen kuuluvalla Harjavallan pieneläinvastaanotolla pidetään avajaiset torstaina 28.1. kello 14-17. Vastaanotto muutti Paneliasta Harjavallan Myllykatu 10:en viime vuoden lopulla.

Avajaisten aikana eläinlääkäri Elina Sipilä esittelee vastaanoton toimintaa. Kävijöille tarjotaan kahvia ja paikan päällä on myös tuote-esittelyä.

Harjavallan pieneläinvastaanotolle voi varata aikoja puhelimitse 02 534 1365 tai poiketa jonotusperiaatteella toimivassa iltavastaanotossa tiistaisin klo 16-18. Iltavastaanotto on tarkoitettu nopeita toimenpiteitä varten, joita ovat esimerkiksi rokotukset. Iltavastaanottoa pidetään juhannukseen saakka (kesätauko).

Harjavallan pieneläinvastaanoton lisäksi Porin kaupunki ylläpitää eläinlääkärien vastaanottotiloja pieneläimille Eurajoen Weener-tiellä, Ulvilan Friitala-talossa ja Porin Maantiekadulla, jonne on keskitetty pieneläinten päivystys. Hevosia hoidetaan kotitallien lisäksi Porin hevosklinikalla, joka sijaitsee Porin raviradalla.

Vastaanottojen yhteystiedot löydät eläinlääkinnän sivuilta

Porin seudun ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Eurajoki, Harjavalta, Luvia, Nakkila, Pori ja Ulvila. Yhteistoiminta-alue palvelee eläinlääkinnän ja terveysvalvonnan asioissa. Yhteistoiminta-alueella työskentelee 8 eläinlääkäriä.


Hakusana