Etusivu > Uutiset > 2016 > 01 > Kaukolämmön jakelukeskeytys 5. kaupunginosan, Herralahden ja Kuninkaanhaan alueella

Kaukolämmön jakelukeskeytys 5. kaupunginosan, Herralahden ja Kuninkaanhaan alueella

(08.01.2016 11:22 Marleena Lammikko / päivitetty 08.01.2016 11:29)

Pori Energia korjaa Itsenäisyydenkadun ja Herralahdenkadun risteyksessä havaittua kaukolämpöverkon vuotoa 9 -10

Työt aloitetaan lauantaina 9.1 klo 17. Korjaustöiden kesto riippuu vian laajuudesta joka voidaan todeta kun vaurioitunut putki on kaivettu esiin. Tavoitteena on, että korjaustyöt valmistuvat sunnuntain 10.1 iltaan mennessä.

Kaukolämpöverkon vuoto havaittiin 5.1 ja sen korjaus siirrettiin viikonloppuun liikenne- ja sääolosuhteista johtuen. Kovempien pakkasten väistyttyä haitta korjaustöistä alueen asukkaille ja liikenteelle on pienempi. Vaurion korjauksen aikana lämmönjakelu on keskeytynyt osassa viidettä kaupunginosaa, Herralahtea ja Kuninkaanhakaa enintään noin 16 tunnin ajan. Korjaustöistä johtuen uimahalli ja urheilutalo on suljettu sunnuntaina 10.1. Suurin lämmönjakelun keskeytysaika on uimahallin läheisyydessä olevalla alueella. Muualla Porissa kaukolämmön jakelu toimii normaalisti.

Korjaustöiden aikana verkostosta vuotava vesi höyrystyy ja vaikeuttaa liikennettä alueella. Itsenäisyydenkadun toinen ajokaista suljetaan liikenteeltä korjauksen ajaksi. Yleisöä pyydetään välttämään korjaustöiden aikana liikkumista Itsenäisyydenkadun ja Herralahdenkadun risteyksen alueella.

Pori Energia pahoittelee korjaustöistä aiheutuvaa haittaa.


Hakusana