Etusivu > Uutiset > 2016 > 01 > SataRekry-messut tänä vuonna suuremmat kuin koskaan

SataRekry-messut tänä vuonna suuremmat kuin koskaan

(27.01.2016 08:28 Marleena Lammikko / päivitetty 28.01.2016 15:13 Riikka Kaukosalmi)

Opiskelijoille suunnattu kesätyötapahtuma järjestetään 28.1.2016 kello 10–16 Porin Puuvillan kauppakeskuksen keskusareenalla.

kuva

SataRekry-messut on loistava tilaisuus tutustua Satakunnan alueella toimiviin yrityksiin, yhdistyksiin ja oppilaitoksiin. Yritykset tarjoavat useita erilaisia kesätyöpaikkoja, mahdollisuuksia suorittaa opinnäytetyö tai löytää jatko-opiskelupaikka. Mukaan mahtuu myös uratarinoita ja vinkkejä työnhakuun.

Porin kaupunki on mukana messuilla monen työntekijän voimin. Mukana on asiantuntijoita niin työllisyysyksiköstä, rekrytointipuolelta ja henkilöstöpalveluista.

– Kaupungin ständillä esitellään ensisijaisesti opiskelijoiden kesätyöpaikkoja. Tarjolla on tietoa myös työllisyysyksiköstä ja sen tuista, kertoo Porin kaupungin rekrytointiassistentti Tiina Limnell.

Ensimmäiset kesätyöpaikat ovat jo haussa ja helmikuun alussa paikkoja alkaa tulla runsaasti lisää. Porin kaupungin kesätyöpaikat on tarkoitettu opiskelijoille ja määrällisesti paikkoja on vähintään yhtä paljon kuin viime kesänä.

– Tarkkaa lukua on vielä vaikea sanoa, mutta noin parin sadan kesätyöpaikan paikkeilla liikutaan varmasti.

Kesätyöpaikat ovat haussa KuntaRekryssä aina maalis-huhtikuun vaihteeseen asti.

Kesätyöpaikkojen ohella messuilla voi kysellä myös vakituisista työpaikoista, sillä esimerkiksi hoitopuolella on muutamia paikkoja vapaana tälläkin hetkellä. Messuosastolla on mahdollisuus suunnitella ja askarrella itselleen oma pinssi graafikko Heidi Lammen opastuksella. Jaossa on myös heijastimia sekä herkkuja.

– Kävijöitä on riittänyt ja nuoret ovat olleet aidosti kiinnostuneita kaupungin kesätyöpaikoista!

kuva Kuva: Heli Koskela/Porin kaupunki


Viime vuonna kävijöitä 5000, tänäkin vuonna odotukset korkealla

– Messuilla on tarjolla satoja avoimia työpaikkoja sekä seitsemän eri oppilaitosta esittelemässä koulutustarjontaansa. Viime vuonna messuilla oli 5000 kävijää ja tänä vuonna tähtäämme vielä isompaan kävijämäärään. Lavalla on koko messujen ajan ohjelmaa, eli ajankohtaisia ja mielenkiintoisia puhujia. Tervetuloa mukaan, toivottaa messupäällikkö Riina Välimaa.

Ohjelma
klo 11 Some työnhaussa, Jani Wahlman
klo 12 Pukeutumisneuvontaa, Kaisa Löfgren
klo 13 Uratarina, sisustussuunnittelija Riia Rauhala
klo 14 Uratarina, Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen
klo 15 Uratarina "Stressivapaa johtaja" -kirjailija JP Jakonen
klo 15.25 Löydä Unelmaduunisi -Filosofi ja Innoste valmentaja Henri Lokki

Messujen tavoitteena on lisätä tietoutta Satakunnasta positiivisena työmarkkina-alueena, sijoittautumispaikkana sekä osaamisen ja mahdollisuuksien alueena. Kävijäkohderyhmänä ovat opintojensa eri vaiheessa olevat nuoret ja vanhemmat työnhakijat, sekä opiskelijat jotka kaipaavat tietoa alueensa opiskelumahdollisuuksista, työpaikoista ja muutenkin Satakunnan yritysmaailmasta. Messuilla on monipuolisesti näytteilleasettajia eri toimialoilta ja sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta.


Hakusana