Etusivu > Uutiset > 2016 > 01 > Vuoden liikuntakulttuuriteon palkinto Poriin

Vuoden liikuntakulttuuriteon palkinto Poriin

(28.01.2016 09:58 Heli Nukki / päivitetty 29.01.2016 12:47 Riikka Kaukosalmi)

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry palkitsi tällä viikolla TUL:n vuoden parhaita. Vuoden liikuntakulttuuritekona palkittiin Preiviikin Kirin työ Porin kansallisen kaupunkipuiston liikuntakulttuurin kehittämisessä.

Vuoden liikuntakulttuuriteko kehittää porilaisten liikuntamahdollisuuksia

Vuoden liikuntakulttuuriteko -tunnustuksella palkittiin Preiviikin Kiri ry. Preiviikin Kiri on osallistunut Porin kansallisen kaupunkipuiston liikuntakulttuurin kehittämiseen osana TUL:n seuratoimintaa. Preiviikin Kirin, TUL:n Satakunnan piirin ja Porin kaupungin yhdessä muodostama työryhmä TurPo on ollut mukana kehittämässä muun muassa Kirjurinluodon ja Yyterin luontopolkuja, kävelyreittejä ja hiihtoreittejä. Ryhmän kautta on tehty yhteistyötä myös Turun kaupungin kanssa. Osana Lounais-Suomen ympäristöohjelman toteutusta Porin kaupunki on haastanut Turun kaupungin kansallisen kaupunkipuistonsa reitistöjen kehittämiseen.

Vuoden liikuntakulttuuriteko -palkinnolla TUL haluaa nostaa esille tekoja ja henkilöitä, jotka ansaitsevat tulla huomioiduksi työstään seuratoiminnan sekä terveyttä edistävän liikunnan hyväksi. Lisätietoja.


Hakusana