Etusivu > Uutiset > 2016 > 02 > Brittiläinen 450 matkustajan risteilyalus saapuu Poriin kesäkuussa – valmistelut käynnissä

Brittiläinen 450 matkustajan risteilyalus saapuu Poriin kesäkuussa – valmistelut käynnissä

(18.02.2016 14:27 Salla Rajala / päivitetty 18.02.2016 14:27)

Näyttävä Saga Pearl II -risteilijä saapuu Poriin kesäkuussa. Risteilyalus viipyy Porin Satamassa 29. kesäkuuta aamusta alkuiltaan. Tuona aikana matkustajille järjestetään opastettuja kierroksia Porin alueelle. Matkustajia risteilijälle mahtuu 449 ja matkustajat ovat pääosin brittejä.

Porin Seudun Matkailu Oy MAISA on valmistellut risteilyaluksen vierailua noin vuoden verran.
- Olemme olleet mukana risteilymarkkinointiyhteistyössä ja uskon että tämä yhteistyö tuottaa nyt tulosta, iloitsee Maria Suomivirta.

Porista risteilyvieraille esitellään merellisiä kohteita, ruukkihistoriaa, Yyteriä sekä kaupunkikeskustaa.

- Esittelemme myös suomalaista elämäntapaa siten että vieraat pääsevät kierroksella tutustumaan reposaarelaisten puutarhoihin, Suomivirta kertoo.

Opastettujen kierrosten sisältöjä viimeis parhaillaan.

Porissa pysähtyvän risteilymatkan nimi on “White Nights in the Gulf of Bothnia” joka voidaan kääntää mukaillen ”Valoisat yöt Pohjanlahdella”. Alus lähtee matkalle Englannista, Doverin kaupungista kesäkuun 19. päivä. Pysähdys Porin satamaan Mäntyluodossa on osa risteilijän Skandinavian ja Euroopan matkaa, joka kestää kokonaisuudessaan 15 yötä. Muita pysähdyspaikkoja pariviikkoisella risteilymatkalla ovat muun muassa Ruotsissa Tukholma, Örnsköldsvik, Luulaja, Suomessa Pori ja Maarianhamina sekä Alankomaissa IJmuiden.


Hakusana