Etusivu > Uutiset > 2016 > 02 > Itäporilaisia kutsutaan asukastilaisuuteen

Itäporilaisia kutsutaan asukastilaisuuteen

(08.02.2016 11:42 Salla Rajala / päivitetty 09.02.2016 09:48 Riikka Kaukosalmi)

Ainakin palvelut, yhteisö ja asuinympäristö noussevat keskiviikkona 10. helmikuuta puheenaiheiksi Porin Sampolassa, jossa Porin kaupunki, Leader Karhuseutu ja Lähde mukaan! –hanke järjestävät asukastilaisuuden. Alueen asukkaiden kysymyksiin vastaamaan on tulossa muun muassa kaupungin hallintokuntien sekä paikallisten yhdistysten ja yhteisöjen edustajia.

Itä-Porin alueen asukastilaisuus käynnistyy Itä-Porin yhtenäiskoululla (Kouvonraitti 7) kello 18. Kahvitarjoilu alkaa jo kello 17.30.

Tilaisuuden avaa Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen. Koulunkäyntiin ja opetukseen liittyvistä asioista saapuvat kertomaan sivistyskeskuksen johtaja Jari Leinonen ja Itä-Porin yhtenäiskoulun rehtori Marjo Katajisto. Katu- puistosuunnittelu ovat puolestaan teknisen palvelukeskuksen johtaja Jukka Kotiniemen ja liikennesuunnitteluinsinööri Eija Riihimäen aiheina.

Porin perusturvakeskuksen sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja Mari Levonen tulee asukastilaisuuteen kertomaan sosiaalipalveluista. Paikalla on myös terveys- ja hyvinvointipalveluiden edustajia. Vapaa-aikaviraston liikuntapaikkatilannetta avaa liikuntapaikkainsinööri Timo Lehtimäki ja nuorisopalveluita nuorisonohjaaja Hanna Tanskanen.

Tilaisuuden puheenjohtajana ja juontajana toimii Porin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Diana Bergroth-Lampinen. Tilaisuuden päätössanat lausuu Porin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juha Vasama.

kuva Sampolassa Itä-Porin yhtenäiskoululla järjestetään asukastilaisuus 10. helmikuuta kello 18. Tilaisuuden järjestelyistä vastaavat Porin kaupunki, Leader Karhuseutu ja Lähde mukaan! –hanke.

Hakusana