Etusivu > Uutiset > 2016 > 02 > Tennishalli myyntiin Porissa

Tennishalli myyntiin Porissa

(19.02.2016 13:03 Salla Rajala / päivitetty 19.02.2016 13:03)

Porin tennishalli tulee myyntiin. Porin Tennishalliyhdistys ry on päättänyt ryhtyä markkinoimaan tennishallia siitä kiinnostuneille ostajille. Tennishallin toiminta jatkuu kuitenkin normaalisti.

Tennishallille etsitään ostajaa, joka on kiinnostunut hallitoiminnan jatkamisesta ja kehittämisestä.

– Lähtökohtana on löytää ostaja, joka huolehtii, että jatkossakin tennishallissa pelataan sulkapalloa ja tennistä ja että tennishallin olosuhteita parannetaan, Porin Tennishalliyhdistys ry:n puheenjohtaja Lauri Kilkku sanoo.

Myyntiprosessi on kaksivaiheinen: Ensimmäisessä vaiheessa tennishallin ostamisesta kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan. Toisessa vaiheessa potentiaalisten ostajien kanssa käydään tarkentavat neuvottelut ennen lopullisia tarjouksia. Aikataulu määritellään myöhemmin julkaistavassa lehti-ilmoituksessa.

– Tavoitteena on, että kaupasta päätetään touko–kesäkuun vaihteessa ja että omistusoikeus siirtyy 1. heinäkuuta 2016, Kilkku kertoo.

Porin Tennishalliyhdistys ry:ssä jäseninä ovat Porin kaupunki, Porin Verkkopalloseura ja Porin Pyrintö. Porin tennishalli tarjoa maksullisia sulkapallo- ja tennisvuoroja.

Tennishallia välittää Sakipa Oy Isännöinti


Hakusana