Etusivu > Uutiset > 2016 > 03 > 30 vuotta yksityismajoitusta Porissa

30 vuotta yksityismajoitusta Porissa

(23.03.2016 13:00 Riikka Kaukosalmi / päivitetty 24.03.2016 11:17)

Porissa on ollut jo lähes 30 vuotta yksityismajoitusta, joka tarkoittaa majoittumista Porin keskustan koteihin. Pori Jazzin lisäksi SuomiAreena –tapahtuma on lisännyt yksityismajoituksen tärkeyttä entisestään viimeisen kymmenen vuoden aikana. Yksityismajoituksen kautta Porissa saadaan majoitettua satoja ihmisiä, jopa yli tuhat henkeä joka vuosi. Yksityismajoitusta tarjolla jälleen Pori Jazzin ja keskustelutilaisuus SuomiAreenan aikana viikolla 9.-17.7.2016

kuva Kuva: Riikka Kaukosalmi.

Keskustan asuntoja kaivataan jälleen yksityismajoitukseen
Porin Seudun Matkailu Oy MAISAssa on vuosikymmenten kokemus yksityismajoituksen järjestämisestä. Yksityismajoitusasunnot sijaitsevat 0-6 kilometrin etäisyydellä Porin keskustasta.
- Parhaillaankin haemme alle 1,5 kilometrin päässä keskustasta olevia asuntoja, sillä asuntojen kysyntä on juuri nyt ajankohtaista. Asunnot voi ilmoittaa meille tulostettavalla lomakkeella. Lomake löytyy visitpori.fi –sivustolta tai sen voi noutaa toimistostamme, Itäpuisto 7, kertoo yksityismajoituksesta vastaava Armi Mäkinen Porin Seudun Matkailu MAISAsta.

Majoittajilla myönteisiä kokemuksia
- Majoittajilla on pääosin todella myönteisiä kokemuksia asunnon luovuttamisesta yksityisvälitykseen. Jotkut majoittajat ovat antaneet asuntonsa meille käyttöön vuosikymmen toisensa jälkeen. Jotkut majoittajat ja majoittujat ovat jopa ystävystyneet vuosien saatossa, Mäkinen kertoo.

Porin Seudun Matkailu Oy MAISAn kautta voi varata ja maksaa verkkokaupassa. Majoittujat valitsevat joko koko asunnon tai huoneen.

Tutustu yksityismajoitukseen täältä.


Hakusana