Etusivu > Uutiset > 2016 > 03 > Vauvojen taidetta esille Itä-Porin palvelukeskuksessa

Vauvojen taidetta esille Itä-Porin palvelukeskuksessa

(04.03.2016 09:20 Riikka Kaukosalmi / päivitetty 04.03.2016 09:20)

Porin perusturvakeskuksen Itä-Porin palvelukeskuksen työntekijöitä ja asiakkaita ilahduttaa kohta vauvojen tekemä taide. Porin lastenkulttuurikeskuksen Vauvojen värikylpy -työpajojen Kuu-näyttely avautuu 7. maaliskuuta kello 13.

kuva Kuva: Terhi Sammalmaa


– Kuu-teoksia maalasivat 4–11 kuukauden ja 12–23 kuukauden ikäiset vauvat perheineen teemalla avaruus. Perheitä oli yhteensä 13 ja ohjaajana toimi Annina Cerón, kertoo Porin lastenkulttuurikeskuksen ts. varhaisiän taidetoiminnan vastaava suunnittelija-ohjaaja Jenni Uusitalo.

Itä-Porin neuvolassa ollaan iloisia taidenäyttelystä.

– Tämä merkitsee sekä potilaille, asiakkaille että työntekijöille iloa ja voimaatumista. Itä-Porin neuvola "Kultane" on taide ja kulttuuri painotteinen neuvola. Taiteen avulla voimme lisätä hyvinvointia, terveyttä ja onnellisuutta. Siksi on tärkeää tuoda taidetta sinne, missä ihmiset ovat. Haluamme kiittää Porin lastenkulttuurinkeskusta hyvästä yhteistyöstä, sanoo osastonhoitaja Elise Inberg.

Näyttely toteutetaan yhteistyössä Porin perusturvakeskuksen ja Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkoston kanssa. Itä-Porin neuvola ja Porin lastenkulttuurikeskus ovat aloittaneet aiemmin Kultane-neuvolakonseptiyhteistyön, joka yhdistää kulttuurin, taiteen ja neuvolatyön.


Hakusana