Etusivu > Uutiset > 2016 > 04 > Lavian ja Pormestarinluodon asukkaita kutsutaan asukastilaisuuksiin

Lavian ja Pormestarinluodon asukkaita kutsutaan asukastilaisuuksiin

(07.04.2016 06:49 Salla Rajala / päivitetty 07.04.2016 06:49)

Lavian ja Pormestarinluodon kaupunginosissa järjestetään ensi viikolla asukastilaisuudet. Järvi-Porin alueen keskusteluilta pidetään Suomelan koululla (Tampereentie 19) tiistaina 12. ja Pohjois-Porin alueen asukastilaisuus Kaarisillan yhtenäiskoululla (Isosannanpuistokatu 23) keskiviikkona 13. huhtikuuta.

Laviassa aiheina ovat perusturvapalvelut. Lisäksi kerrotaan Suomelan koulun kuntotutkimuksen tuloksista. Alustajina toimivat perusturvakeskuksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden johtaja Esko Karra ja vanhuspalveluiden päällikkö Pirjo Mäkilä sekä sivistyskeskuksen hallintopäällikkö Esa Kohtamäki.

Pormestarinluodossa pohditaan asuinalueen nykypäivää ja tulevaisuutta sekä palveluita, toimintaa ja asuinympäristöä. Illassa on mukana alueen toimijoita sekä Porin kaupungin virkamiehiä ja luottamushenkilöitä. Paikalla on muun muassa edustajia perusturvakeskuksesta, vapaa-aikavirastosta, kaupunkisuunnittelusta, sivistyskeskuksesta, teknisestä palvelukeskuksesta sekä työllisyydenhoidosta.

Kaikille avoimet tilaisuudet kestävät noin kaksi tuntia ja alkavat kello 18. Kahvitarjoilu käynnistyy Laviassa kello 18 ja Pormestarinluodossa kello 17.30.

Lavian asukasillasta vastaa Lavia-toimikunta. Pormestarinluodossa järjestelyvastuussa ovat Leader Karhuseutu, Porin kaupunki sekä Lähde mukaan! Työtä, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä Porin seudulle -hanke yhteistyössä paikallisten yhdistysten kanssa.

kuva Helmikuussa keskusteltiin Sampolassa ja maaliskuussa Pihlavassa. Huhtikuussa on Lavian ja Pormestrinluodon asukastilaisuuksien vuoro. Kuva: Porin kaupunki/Salla Rajala


Hakusana