Etusivu > Uutiset > 2016 > 04 > Palvelukartan käyttöön parannuksia

Palvelukartan käyttöön parannuksia

(14.04.2016 12:47 Timo Rantanen / päivitetty 14.04.2016 12:47)
kuva


Porin kaupungin palvelukarttaan saapui viime viikolla uusi, huomattavasti aiempaa nopeampi versiopäivitys.

Erityisesti kartan lataaminen nopeutui merkittävästi päivityksen myötä, 20 sekunnista noin viiteen sekuntiin. Lisäksi Applen iOS-järjestelmän kanssa olleet ongelmat on saatu ratkaistua.

– Palvelukartan ulkoasuun tai navigointiin ei tullut muutoksia päivityksen myötä ainakaan tässä vaiheessa. Parannusta kokivat tässä päivityksessä järjestelmän nopeus ja käytettävyys. Järjestelmää kehitetään säännöllisesti ja uusia ominaisuuksia, kuten palveluhaku tulee myöhemmin, Porin kaupungin tietopalveluasiantuntija Timo Widbom kertoo.

Palvelukartta toimii nyt hyvin erityisesti Chrome ja Firefox selainten kanssa. Internet Explorerilla käyttö sujuu kohtuullisesti. Merkittävä parannus on se, että älypuhelinten kaikilla mobiiliselaimilla palvelun käyttö onnistuu nykyään kunnolla.

– Versiopäivityksen myötä palvelukartta tukee myös puhelinten kaikkia eri käyttöjärjestelmiä. Aiemmin palvelun kanssa ongelmallisena ollut iPad toimii nyt niin kuin pitää, Widbom lisää.

Palvelukartan avulla kuka tahansa voi katsella internetselaimella Porista muun muassa asumiseen, ympäristöön, liikenteeseen, liikuntaan ja palveluihin liittyviä paikkatietoja ja muuta informaatiota. Karttapalveluun pääsee tutustumaan tästä.

Kuva: Porin palvelukartta


Hakusana