Etusivu > Uutiset > 2016 > 04 > Sunnuntaina musiikin ja tanssin ystäville luvassa herkkua

Sunnuntaina musiikin ja tanssin ystäville luvassa herkkua

(01.04.2016 15:50 Timo Rantanen / päivitetty 01.04.2016 15:50)

Maineikas ja kansainvälistäkin arvostusta nauttivan Helsingin Juniorijousten maakuntakiertue päättyy sunnuntaina Porissa sijaitsevassa Palmgren-salissa järjestettävään suureen orkesterikonserttiin. Iloa Musiikista ja Tanssista! –konsertissa ovat mukana Helsingin Juniorijouset, Palmgren-konservatorion Junioriorkesteri ja Juniorijouset sekä Tanssikoulu Liisa Nojonen.

Konsertissa kuullaan otteita lauantaina kello 19.00 Promenadisalissa järjestettävästä Tanssin ja Musiikin Gaalakonsertista. Lisäksi luvassa on muun muassa Antonio Vivaldin konsertto kahdelle viululle, jousille ja basso continuolle sekä elokuvamusiikkia lyömäsoittimin vahvistettuna suuren orkesterin tapaan.

Konsertissa on mukana esiintymässä EK-luokan oppilaita Tanssikoulu Liisa Nojosesta. Tanssikoulu Liisa Nojonen lukeutuu Suomen arvostetuimpiin tanssia opettaviin kouluihin. Nojosen koulu on edistänyt myös Porin mainetta tanssijoiden kouluttautumisen paikkakuntana.

Iloa Musiikista ja Tanssista!–Konsertti järjestetään sunnuntaina 3. huhtikuuta kello 14:00 Palmgren-salissa osoitteessa Rautatiepuistonkatu 7.

Esiintyjät:

Tanssikoulu Liisa Nojonen
Ellinoora Lehti
EK-AK-luokka
pianisti: Karla Suvanto

Helsingin Juniorijouset
johtajana: Jukka Rantamäki

Palmgren-konservatorion Jousiorkesteri ja Juniorijouset
johtajina: Salla Vanhanen ja Hanna Raiskio
viulusolistit: Riki Mäkelä ja Henry Ward-Raatikainen


Hakusana