Etusivu > Uutiset > 2016 > 05 > Kunnallisjohdon seminaari pidetään tänä vuonna Porissa

Kunnallisjohdon seminaari pidetään tänä vuonna Porissa

(04.05.2016 12:18 Timo Rantanen / päivitetty 04.05.2016 12:18)
kuva Promenadikeskukseen saapuu runsaasti vieraita eri puolilta Suomea.


Kunnallisjohdon seminaari järjestetään tänä vuonna 18.–19. toukokuuta Porin Promenadikeskuksessa.

Suomen Yrittäjien tapahtuma kerää noin 900 kunnanjohtajaa, elinkeinojohtajaa, kunnanvaltuutettua, yrittäjävaikuttajaa ja muita kunta-alan asiantuntijaa saman katon alle. Tämän vuoden teemoina ovat energia, johtajuus, digitalisaatio ja valinnanvapaus.

Seminaarissa on paikalla jälleen mielenkiintoisia puhujia ja esiintyjiä. Tapahtumaan osallistuvat voivat syventää omaa osaamistaan ja luoda verkostoja eri alojen ammattilaisten kanssa. Porin kaupungin kehittämispäällikkö Timo Aro on torstaina pitämässä puhetta Suomen muuttoliikenteestä. Myös Porin Seudun Matkailu Oy Maisa on mukana tapahtuman järjestelyissä.

– Isojen kokousten sekä tapahtumien merkitys on aina suuri niin aluetaloudellisesti, työllistämisnäkökulmasta kuin imagovaikutteisesti. Toivon, että Pori jää mieleen hienona ja ammattimaisema kokous- ja tapahtumakaupunkina ja tänne halutaan tulla uudelleen, Maisan myynti- ja markkinointijohtaja Maria Suomivirta kertoo

Maisa toimii Promenadisalin tilavuokraajana, hoitaa ilmoittautumiset ja majoitusvaraukset, sekä huolehtii paikanpäällä ilmoittautumisten vastaanottamisesta ja infosta. Kunnallisjohdon seminaarista löydät lisää tietoa tästä.

Kuva: Porin kaupunki/Timo Rantanen


Hakusana