Etusivu > Uutiset > 2016 > 05 > Porin kulttuurilautakunta jakoi avustuksia

Porin kulttuurilautakunta jakoi avustuksia

(04.05.2016 09:07 Timo Rantanen / päivitetty 04.05.2016 09:07)

Porin kaupungin kulttuurilautakunta teki 27. huhtikuuta päätöksensä vuoden 2016 harkinnanvaraisista avustuksista. Kulttuurilautakunta edellytti avustuksia jakaessaan, että avustuksen hakijan toiminnassa on huomioitu soveltuvin osin kaupungin ja kulttuurilautakunnan strategisia linjauksia.

Avustusten myöntämisessä kulttuurilautakunta korosti erityisesti lasten, nuorten ja erityisryhmien huomioimista, toiminnan saavutettavuutta ja alueellisuutta, ennakkoluulotonta yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä. Vuoden 2016 avustuksissa huomioitiin myös Suomi 100 -juhlavuoden toimintojen valmistelut.

Kulttuurilautakunta jakoi avustuksia yhteensä 96 300 €. Ne kohdentuivat porilaisille yhdistyksille, taiteilijoille, yhtyeille sekä kulttuuri- ja taidealojen opiskelijoille.

Tiedot myönnetyistä avustuksista on julkaistu Porin kaupungin kulttuuriasiainkeskuksen nettisivuilla osoitteessa: http://pori.fi/kulttuuri/avustukset.html

Porin kaupungin kulttuurilautakunta tukee vuosittain harkinnanvaraisin avustuksin kaupungissa toteutettavaa luovuutta. Seuraava avustusten hakuaika alkaa vuoden 2017 helmikuussa ja päättyy maaliskuun lopussa.


Hakusana