Etusivu > Uutiset > 2016 > 05 > Porissa järjestettävään seminaariin saapuu ennätysmäärä osallistujia

Porissa järjestettävään seminaariin saapuu ennätysmäärä osallistujia

(17.05.2016 13:30 Timo Rantanen / päivitetty 17.05.2016 13:35)
kuva


Porissa 18. -19. toukokuuta pidettävä Kunnallisjohdon seminaari on osallistujamäärältään suurin tähän mennessä.

Viime vuonna tilaisuuteen osallistui Kuopiossa noin 700 henkeä. Tänä vuonna lähes 900 kunnanjohtajaa, elinkeinojohtajaa, kunnanvaltuutettua, yrittäjävaikuttajaa ja muita kunta-alan asiantuntijaa saapuu Porin Promenadisaliin Suomen Yrittäjien järjestämään seminaariin.

1990-luvun alusta asti vuosittain eri paikkakunnilla pidettävissä tilaisuuksissa puhujat ja esiintyjät tarttuvat ajankohtaisiin Suomea koskeviin aiheisiin. Tänä vuonna seminaarissa käsitellään muun muassa energiaa, johtajuutta, digitalisaatiota ja valinnanvapautta. Puheiden ohessa osallistujat voivat luoda verkostoja ja yhteistyösuhteita keskenään, unohtamatta rentoa yhdessäoloa.

Seminaarin puheiden sisältöön pyritään joka vuosi panostamaan suuresti. Tänä vuonna puhumassa ovat muun muassa kansanedustajat Ulla Parviainen ja Annika Saarikko, Aalto-yliopiston yli-innovaatioaktivisti Anssi Tuulenmäki, Porin kaupungin kehittämispäällikkö Timo Aro ja Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Mäkynen.

Porista syntyisin oleva työpsykologian tohtori Helena Åhman on myös tilaisuudessa puhumassa. – Kunnallisjohdon seminaarin tapaisia tilaisuuksia tarvitaan tuomaan yhteen alan toimijoita. Elämme läpinäkyvyyden ja monien murrosten aikaa. Tiedon ja kokemusten jakaminen sekä uusien näkökulmien etsiminen yhdessä on hyvin arvokasta ja saattaa säästää monen turhan asian tekemiseltä, Åhman kertoo.

Åhmanin odotukset seminaaria kohtaan ovat melko korkealla. – Odotan seminaarilta rakentavaa ja hyvähenkistä keskustelua ajankohtaisista asioista, monipuolisia näkökulmia, hyviä käytännön esimerkkejä ja ajattelun herättämistä.

Kuva: Porin kaupunki/Timo Rantanen


Hakusana