Etusivu > Uutiset > 2016 > 05 > #poriuudistuu-haaste: Kerro millainen on sinun tulevaisuuden Porisi

#poriuudistuu-haaste: Kerro millainen on sinun tulevaisuuden Porisi

(26.05.2016 13:25 Saija Laaksovirta / päivitetty 26.05.2016 13:25)

Mitä sinä kertoisit tai näyttäisit ensimmäisenä Porista? Mitä kaikkien pitäisi ymmärtää kaupungistasi ja porilaisuudesta? Entä onko jokin palvelu, paikka tai kohde jo aikansa elänyt? Onko grilliherkku porilainen tai perinneruoka ohrakryynivelli suosikkisi vai suuntaatko mieluummin ruokailemaan johonkin kaupungin ravintoloista?

Tulevaisuuden Poria tehdään #poriuudistuu-sateenvarjon alla. Organisaatiorakenteen lisäksi uudistetaan johtaminen, kaupunkistrategia ja brändi.

Porin kaupunki haastaa nyt asukkaat mukaan tulevaisuuden Porin tarinan kirjoittamiseen. He saavat kertoa Porista juuri niin kuin sen itse kokevat.

Osallistu Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa jakamalla video, kuva tai kirjoitus aihetunnisteella #poriuudistuu tai lähetä sähköpostia osoitteeseen viestinta(at)pori.fi. Parhaat tarinat palkitaan.

Haasteen käynnistämiseksi kysyimme tunnetuilta porilaisilta heidän #poriuudistuu-tarinansa:

"Pori on hyvä paikka asua ja yrittää, oikea mahdollisuuksien Pori. On tärkeää löytää niitä omia juttuja ja tehdä asioita eri tavalla kuin ennen. Kasvavat kaupungit ja keskukset ovat globaali trendi. Siitä pitäisi osata ottaa ilo irti. Porissa on menestymisen mahdollisuudet."
Peter Vesterbacka, markkinointijohtaja, Mighty Eagle, Rovio

"Porissa kaikki on mahdollista. Ihmiset uskovat itseensä, tai viimeistään suorasanaista kaveriaan ja ottavat riskejä saadakseen mitä haluavat. Siksi näen porilaisilla positiivisen tulevaisuuden, missä tahansa tekemisessä."
Jenni Ahtiainen, asuste- ja korusuunnittelija, gTIE

"Poriin toivon vielä enemmän spontaania heittäytymistä ja tapahtumien järjestämistä. Pori tarvitsee entistä enemmän ideoivia tyyppejä ja asennetta. Nuorilta tulee parhaat ideat, vielä kun ne saisi vaan läpi ja kuuluviin."
Karri Kivi, jääkiekkovalmentaja

#poriuudistuu on mukana yhdessä Asuntomessut Porissa 2018 kanssa Viksu Mustavariksen paluujuhlassa Kirjurinluodossa lauantaina 28.5. kello 13–15. Tule keskustelemaan kehittämisajatuksistasi tai kirjaamaan ideasi ajatusseinään. Jaossa #poriuudistuu-pinssejä.

kuva Kuva: Jouni Koivukoski


Hakusana