Etusivu > Uutiset > 2016 > 05 > #poriuudistuu-sivuilta tietoa organisaatiouudistuksesta

#poriuudistuu-sivuilta tietoa organisaatiouudistuksesta

(13.05.2016 14:36 Saija Laaksovirta / päivitetty 13.05.2016 14:37)

Kaupungin verkkosivuilta löytyy nyt organisaatiouudistuksen tueksi tietoa mittavasta uudistusprosessista.

Sivustolla on esitelty uudistuksen tavoitteet, etenemisvaiheet sekä prosessissa mukana olevat työryhmät ja asiantuntijat. Sivuja tullaan päivittämään ja tietoa lisäämään uudistusprosessin edetessä.

Tulevaisuuden Poria tehdään #poriuudistuu-sateenvarjon alla. Organisaatiorakenteen uudistuksen on tarkoitus tulla voimaan kokonaisuutena 1.6.2017 alkaen. Kuntalain kokonaisuudistuksen voimaantulo ajoittuu kaupunkiorganisaatiouudistuksen kanssa samaan ajankohtaan.

Organisaatiouudistuksen tavoitteena on luoda uutta voimakkaasti osallistaen. Porin kaupunkiorganisaatio uudistetaan ja samalla kaupungin tehtäviä ja roolia mietitään uudelleen. Organisaatiorakenteen lisäksi uudistuksen alla ovat myös johtaminen, kaupunkistrategia ja brändi.

Organisaatiouudistuksen projektipäällikkönä toimii Esa Lunnevuori, joka siirtyi Porin organisaatiouudistuksen projektipäälliköksi omistajaohjauksen rahoitusjohtajan paikalta 1. maaliskuuta 2016. Uudistusta eteenpäin viemässä ovat myös ohjausryhmä, asiantuntijat sekä brändityöryhmä.

Tutustu #poriuudistuu-sivustoon.


Hakusana