Etusivu > Uutiset > 2016 > 05 > Nuorten päihteetön tapahtuma starttaa kesäloman

Nuorten päihteetön tapahtuma starttaa kesäloman

(19.05.2016 09:58 Pia Blom / päivitetty 30.05.2016 08:36 Saija Laaksovirta)
kuva Viime vuoden bileet sujuivat hyvissä merkeissä. Kuva: Joonas Laukkonen


Koulujen päättyessä nuoret kokoontuvat yhteen juhlimaan kesäloman alkua. Porin kaupungin vapaa-aikavirasto yhteistyökumppaneineen järjestää koulujen päättymisen kunniaksi Tiäksää ohi o! -bileet lauantaina 4. kesäkuuta 2016 kello 18-23 keskustan nuorisotalolla osoitteessa Isolinnankatu 12, Pori.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille 13-17 -vuotiaille. Porilaiset 7. luokkalaiset pääsevät ilmaiseksi sisään näyttämällä Tiäksää-passiaan, muille sisäänpääsymaksu on 2,50 euroa.
Nuoret ovat mukana tapahtuman suunnittelussa ja järjestelyissä. Luvassa on paljon mielenkiintoista ohjelmaa, kilpailuja ja disco. Tänä vuonna tapahtuman esiintyjäksi on valittu Aste. Tapahtumaan odotetaan satoja nuoria.

– Viime vuonna alkunsa saanut Tiäksää ohi o -koulujen päätösbileet olivat menestys ja se näkyi myös viranomaisten tilastoissa positiivisesti. Aikaisempina vuosina havaittuja lieveilmiöitä oli huomattavasti vähemmän bileiltana, ja uskon, että tapahtumalla oli vaikutusta asiaan, toteaa erityisnuorisotyöntekijä Kalle Salmi.

Lisätietoa tapahtumasta osoitteessa nuokka.fi/tiaksaaohio sekä sosiaalisessa mediassa: Facebookissa nimellä: Tiäksää ohi o ja Instagramissa: #tiäksääohio.


Hakusana