Etusivu > Uutiset > 2016 > 05 > Viksu liihottelee kesäksi Kirjurinluotoon

Viksu liihottelee kesäksi Kirjurinluotoon

(26.05.2016 11:11 Saija Laaksovirta / päivitetty 26.05.2016 17:35)

Kirjurinluodon kesäkauden avajaisia vietetään lauantaina 28.5. kello 13-15.

Kaikkien lasten kaveri ja Kirjurinluodon oma maskotti Viksu Mustavaris palaa matkoiltaan kotiluodolleen. Kello 13.00 alkaen vietetään kesäkauden avajaisia sekä juhlitaan Viksun paluuta. Viksu liihottelee paikalle noin klo 14.15. Viksu viipyy kotiluodollaan aina elokuun puoleenväliin asti.

Avajaisjuliste32016.pdf (pdf, 0.25 Mt)
Ohjelmassa musiikkia, poniajelua ja ilmapalloja

Tilaisuudessa on lapsille mukavaa ohjelmaa kuten poniajelua ja musiikkiesityksiä. Esiintyjänä on Iileskotti-niminen reipashenkinen lapsille suunnattu ryhmä, joka esittää kuorolausuntana loruja Porin murteella, sekä vanhoja lastenlauluja. Lapsille mehutarjoilua ja ilmapalloja, lisäksi Kodin Terra jakaa lapioita. Avajaiset toteuttaa Porin Seudun Matkailu Oy MAISA/VisitPori yhteistyössä Asuntomessut 2018 Porissa, #poriuudistuu, kahvila Viksun ja Radio Porin kanssa.

Asuntomessut Porissa 2018 ja #poriuudistuu

Kirjurinluodon kupeeseen, Karjarantaan, rakentuvan asuntomessualueen tonttien hakuaika alkaa 1.6.2016. Asuntomessut Porissa 2018 -tiimi on Viksun paluujuhlassa mukana kertomassa asuntomessuasiaa.

Tulevaisuuden Poria tehdään #poriuudistuu-sateenvarjon alla. Organisaatiorakenteen lisäksi uudistetaan johtaminen, kaupunkistrategia ja brändi. Porin kaupunki haastaa asukkaat mukaan tulevaisuuden Porin tarinan kirjoittamisen. He saavat kertoa Porista juuri niin kuin sen itse kokevat. Osallistua voi Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa jakamalla video, kuva tai kirjoitus aihetunnisteella #poriuudistuu tai tapahtumassa kirjoittamalla ajatuksensa ajatusseinään. Jaossa teltalla on #poriuudistuu-pinssejä.

Kaupunkijuna Poritar kuljettaa koko tapahtuman ajan väkeä ilmaiseksi Melamajavien vajalle katsomaan miltä asuntomessualue näyttää joen toiselta puolelta katsottuna.

Koko tapahtuman ajan klo 13.00–15.00:

Poniratsastusta lapsille, Katja Laine
Ilmapalloja, Radio Pori ja Asuntomessut Porissa 2018 ja VisitPori
Mehutarjoilu, Kahvila Viksu
Kaupunkijuna Poritar kuljettaa nonstoppina väkeä Melamajavien vajalle ja takaisin

Viksu Mustavaris seikkailee luodolla joka päivä kesäaikaan

Luodon oma sankari Viksu Mustavaris seikkailee päivittäin lasten kanssa ja on lisäksi tavattavissa pesällään. Kesäkuun alusta Viksu on tavattavissa luodolla joka päivä klo 10-14 välisenä aikana elokuun puoliväliin asti. Kirjurinluodon info ei ole avoinna tänä kesänä, mutta kahvila Viksusta voi ostaa erilaisia Viksu-tuotteita.

kuva Kuva: Porin kaupungin kuva-arkisto


Hakusana